Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Christina Perri bejelentette, hogy 2012. október 16-án egy különleges karácsonyi EP-t jelentet meg “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” címmel.

A kiadványon egy vadiúj saját dal, a “Something About December” mellett helyet kapott pl. a The Carpenters “Merry Christmas Darling”-ja és Charles Brown “Please Come Home For Christmas”-e. A hatszámos lemezen, melynek producere a Grammy-díjas David Hodges (Evanescence, Kelly Clarkson), új köntösbe öltöztették a Plastic Ono Band klasszikusát, a “Happy Xmas (War Is Over)”-t, Michelle Branch, LP, Bushwalla, és a Boys Like Girls-ös Martin Johnson közreműködésével.

“Egész életemben egy ilyen album elkészítésére vágytam” -kommenteli a kiadványt Perri. – “A családomban nagyon nagy dolog a karácsony, ezeket a dalokat pedig hároméves korom óta énekeltem. Az EP kedvenc karácsonyi dalaim gyűjteménye, és bónuszként ott van rajta a “Something About December”, melyet a testvéremmel írtunk, és arról szól, hogy bárhogy is vagyunk a világban, a karácsony ott van velünk a szívünkben.”

CHRISTINA PERRI – “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS”

There’s Something About December
Happy Xmas (War Is Over)
Ave Maria
Merry Christmas Darling
Have Yourself A Merry Little Christmas
Please Come Home For Christmas

Fotó: Francois Bertheir