Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az X-Faktor második szériájának legjobb női hangja, Muri Enikő elkészítette “Enciklopédia” című első önálló albumát, mely augusztus 22-től letölthető exkluzívan az iTunes-ról és augusztus 27-én jelenik meg CD-n.

A 13 dalos lemezen felcsendül Enikő első rádiós slágere és klipes dala, a “Késő már” – melyet már 1,5 millióan hallgattak meg a YouTube-on is – és ennek angol verziója, a “Make Me Okay”, egy igazi klasszikus, a Dés László és Beremény Géza által írt “Botladozva” feldolgozása, valamint további 10 vadonatúj felvétel.

Az album zenei producere Szabó Zé volt, a dalszövegeket többek között Molnár T. (Anti Fitness Club), Márton Bence, Bokor Fekete Kriszta és Johnny K. Palmer írták.

“Kedves Rajongó!

8 éves voltam, amikor először remegő kézzel fogtam meg egy mikrofont.
14 éves, amikor énekórákra kezdtem járni.
És 21, amikor a 2011-es X-Faktorban ott álltam a döntő adásban.
Most pedig, 22 évesen megjelent életem első, önálló albuma, ami egy igazi kincs. Kezedben tartod életem legnagyobb álmát. Az album címe azért lett Enciklopédia, mert az életemből kaptok egy kis darabkát. Énekelek sikerről, szerelemről, fájdalomról, dühről és megnyugvásról is. Leírhatatlanul szerettem a lemez körüli munkát, minden hangjegyet, és minden dalszöveget. A folyamatot, ami oda juttatott, hogy most a kezedben és a kezemben tarthatom. Remélem Te is szeretni fogod a lemezt. A Késő már és a Botladozva talán már ismerős lehet számodra, de ígérem, tartogatok még meglepetéseket… Hallgasd sok szeretettel, mert Neked készült, Érted dolgoztam!

Szeretettel és köszönettel:
Enikő”

Tracklista:
1. Késő már
2. Miért jó?
3. Soha ne érjen véget
4. Ne ments meg!
5. Mama…
6. Célba értem
7. Őrültség
8. Amikor minden összedől…
9. Menj!
10. Bárhová is mész
11. Botladozva
12. Give Some Get Some
13. Make Me Okay

Késő már videoklip:

Botladozva videoklip: