KezdőlapZeneAlbumokMájus 14-én jelenteti meg Adam Lambert "Trespassing" című albuma

Május 14-én jelenteti meg Adam Lambert „Trespassing” című albuma

-

A globális szupersztár, Adam Lambert május 14-én jelenteti meg második, „Trespassing” (Sony Music/RCA Records/ 19 Entertainment) című albumát.

Hirdetés

A „Trespassing” már előrendelhető a http://www.adamofficial.com hivatalos oldalon és a Bookline.hu-n is. Az albumról négy számba már bele is hallgathatnak a rajongók a SoundCloudon (), a második kislemezdal pedig 2 héten belül kerül a rádiókhoz világszerte.

Lambert úgy írja le a „Trespassing”-ot, melynek executive prodcere is volt, mint „egy izgalmas utazás az életem elmúlt két évében. Ez egy változásokkal teli periódus volt, és nagyon szerettem volna arról zenélni, amit megtapasztaltam. Mindegyik dal őszintén mutatja be valóságom hullámvölgyeit és hullámhegyeit.”

Hirdetés

Amellett, hogy producerként és több dal társszerzőjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal működött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers, Sam Sparro, vagy éppen BC Jean.

Amióta Adam debütáló albuma, a „For Your Entertainment” 2009-ben megjelent, világszerte közel 2 millió példány kelt el belőle. Lambertet a legjobb férfi pop vokál előadásért Grammy-díjra jelölték a 2010-es „Whataya Want From Me” című dal előadásáért, valamint megjelentette „Glam Nation Live” CD/DVD és „Acoustic Live!” EP kiadványát is. Ő az első American Idol, aki a tehetségkutató versenyt követő évben debütáló albumával körbeturnézta a világot. A tavalyi év novemberében az MTV European Music Awards színpadán Adam a Queen együttessel – akik a rendezvényen életműdíjat vehettek át – közösen lépett fel. Magával ragadó előadásuk az egész EMA díjátadó fénypontja lett, és tökéletesen megkoronázta Adam Lambert karrierjének kiemelkedő éveit.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek