Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Február 4-én este tartották a magyar Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjét, amelyben 10 újabb produkció küzdött meg a döntőbe jutásért, és amelyben kiderült melyik az a 8. produkció aki bejutott a február 11-i döntőbe.

Ezúttal elmaradt k a technikai hibák, és a zsúri is jóval visszafogta magát a kritikában, helyette szinte mindegyik produkciót agyondícsérték. A pontozásban Gyurcsík Tibor kapta a legtöbb pontot, összesen 39-et.

A zsűri startból Gyurcsík Tibort és Veres Mónikát juttatta tovább, a harmadik döntőbe jutó neve kisebb zűrzavart teremtett a stúdióban, ugyanis Király Linda és fivérei, valamint Fábián Juli egyenlő, 35. pontot kapott a zsűritől, aki később nehezen tudta meghozni a végső döntést.

Harmadik nekifutásra sikerült a The Kiralys nevét kinyögni, így a nézők máris elővehették telefonjaikat és küldhették a szavazatokat a kedvencükre.

A négytagú zsűri szavazatai alapján Gyurcsík Tibor, Veress Mónika és a The Kiraly jutott tovább, a nézők pedig szavazták be a február 11-i döntőbe.

Íme a 8 döntős:

Molnár Ferenc Caramel – Vízió
Compact Disco – Sound of Our Hearts
Heincz Gábor “Biga” – Learning To Let Go
Tóth Gabi – Nem kell végszó
Gyurcsík Tibor – Back In Place
Veress Mónika – This Love
The Kiralys – Untried
Fábián Juli és Zoohacker – Like a child

Te kinek szurkoltál ma este? Szerinted a 8 produkció közül ki képviselje Magyarországot Bakuban?