Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Grammy-díjas Train együttes már izzítja a húrokat 2012-es San Francisco-i turnéjára, melyet szülővárosuk klubjaiban tartanak közvetlenül azt megelőzően, hogy “California 37” című új albumuk április 16-án a boltok polcaira kerül.

A banda 6 bensőséges koncerted ad San Franciscoban; az első állomás április 10-én a Café Du Nord, míg az utolsó április 15-én a Fillmore. A jegybevételek egy részét a San Francisco Family House nevű jótékonysági intézmény kapja, mely ideiglenes szállást biztosít súlyosan beteg gyermekek családjai számára. A Train ezzel a miniturnéval köszöni meg “otthoni” rajongóinak, hogy kitartottak mellettük illusztris karrierjük kezdete óta, 2009-es “Save Me, San Francisco” című sikerlemezükön át napjainkig. A “California 37” című új album borítóját tegnap mutatta be a csapat, mely fentebb látható.

A “California 37” című korong első hírnöke a “Drive By” című sláger, mely már a Top 10-ben található, és folyamatosan egyre előrébb kerül az amerikai AAA és Hot AC rádiós listákon is. A kislemezből januári megjelenése óta több mint 200 ezer darabot adtak el. A dalhoz készült videoklip február 18-án debütált a VH1 zenecsatornán, és azóta is rotációban forog, illetve a YouTube/VEVO oldalon is elérhető. A “Drive By” többek között az Egyesült Királyságban, Kanadában, Japánban, Franciaországban, Ausztráliában, Dániában, Németországban, Hollandiában, Svájcban és Magyarországon ért már el slágerlistás helyezést a rádiós listákon, idehaza ráadásul már szintén Top10-ben található.

A Train készül a február 26-án tartandó Daytona 500 versenyre is, a NASCAR első eseményére, melyen a frontember, Pat Monahan énekli az amerikai nemzeti himnuszt rajongók ezrei és tv-nézők milliói előtt.

A többszörös platinalemezes Train együttes a Grammy-díjas “Drops of Jupiter (Tell Me)” című dallal, valamint a nr. 1 “Meet Virginia” és “Calling All Angels” című kislemezekkel írta be magát a zenei történelembe. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres “Hey, Soul Sister” című dalért, mely a “Save Me, San Francisco” című korongon kapott helyet. A “Hey, Soul Sister” volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, ráadásul nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A “Save Me, San Francisco” című album világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltés kapcsolódik hozzá. Nem elég, hogy a Train egy szempillantás alatt hódította meg az eladási és rádiós listákat, a televízióban is csak őket lehetett látni. A következő legendás televíziós műsorokban léptek fel: NFC Bajnokság, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, Today Show, Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America’s Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor, Rachael Ray, stb.