KezdőlapSzínesAl Bano Carrisi szerelmei: Romina Power és Loredana Lecciso - egy bonyolult...

Al Bano Carrisi szerelmei: Romina Power és Loredana Lecciso – egy bonyolult szerelmi háromszög története

-

Al Bano Carrisi olasz énekes, színész és bortermelő, valamint Romina Power színésznő és énekesnő gyönyörű szerelmi történetet éltek át együtt, és legfőképpen közös popduójukról ismertek. Ma már nincsenek együtt, de a rajongók ennek ellenére sem adták fel a reményt, hogy egyszer még újra egymásra találnak. Sőt, Al Bano és Romina is rendszeresen táplálják a róluk szóló pletykákat.

Al Bano Carrisi szerelmei: Romina Power és Loredana Lecciso - egy bonyolult szerelmi háromszög története

Hirdetés

Szinte minden interjúban utalnak arra, hogy még mindig éreznek egymás iránt valamit, és, hogy nem zárják ki, hogy egyszer még újra összehozhatja őket a sors.

„Nagy szerelem volt. Soha ne mondd, hogy soha.” – mondják. Kétségtelen, hogy ezeket az állításokat sokszor az újságírók is eltúlozzák, azzal a céllal, hogy tovább éltessék a mítoszt. De vajon hogy állnak a dolgok a valóságban? Milyen kapcsolat van ma Al Bano és Romina között? Vajon igaz, hogy Loredana Lecciso, az énekes jelenlegi párja, még mindig Rominával verseng?

Hirdetés

A múltbeli veszekedések és félreértések ma már csak távoli emlékek Albano Carrisi és Loredana Lecciso számára. Húsz évvel az első találkozásuk után, amelyre egy iskola előtt került sor, a páros boldogabb, mint valaha.

Carrisi ma ismét boldog Loredana oldalán. Kapcsolatukban sok volt ugyan a hullámvölgy, de az elmúlt hónapokban úgy tűnik, végre minden problémát leküzdöttek. Hivatalosan is együtt vannak és boldogok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a meghitt vallomás, amelyet Loredana az Instagramján tett közzé nemrég. Az énekes május 20-án ünnepelte 78. születésnapját, Loredana pedig romantikus és szenvedélyes bejegyzést szentelt neki: a közösségi oldalon megosztott képen fehérneműben bújik a férfihoz az otthonukban. Ugyanakkor Loredana azt mondta, nem adott ajándékot a párjának születésnapjára, mert ez nem szokásuk.

Romina sem feledkezett meg egykori férje születésnapjáról. Néhány órával korábban néhány fekete-fehér fotóval emlékeztette a férfit a szerelmükre. „Az évek múlnak, de ki számolja őket?” – írta. Az első képen volt férje egy torta előtt látható, a másodikon pedig mindketten fiatalok és gondtalanok.

Éppen az ehhez hasonló gesztusok miatt merül fel folyton, hogy Loredana és Romina között „harc” dúlna, és, hogy egyik nő sem nézi jó szemmel a másikat. Még maga Al Bano is megerősítette ezt a feltételezést egy nemrégiben tett kijelentésével. Néhány nappal a születésnapja előtt interjút adott az Oggi magazinnak, és azt mondta, egyetlen ajándékra vágyik: „Békére Romina és Loredana között.”

Úgy tűnik, hogy amikor találkoznak, a két nő kerüli egymást, annak érdekében, hogy ne kerüljenek konfrontációba egymással. Röviden összefoglalva: a helyzet meglehetősen feszültnek tűnik.

Al Bano 1970. július 26-án vette feleségül Rominát. Négy gyermekük született: Ylenia 1970-ben (aki 1994-ben eltűnt, és soha nem került elő), Yari Marco 1973-ban, Cristèl 1985-ben és Romina Jolanda 1987-ben. 1999 februárjában, 29 év házasság után Carrisi és Power elváltak egymástól.

Az énekes ezután a 2000-es évek elején ismerte meg Loredanát, akivel 2001-ben összeköltöztek. Két gyerekük született: Jasmine 2001-ben és Albano Jr. (Bido) 2002-ben.

Miután beleszeretett Al Bano Carrisibe, Loredana Lecciso felhagyott a karrierjével a szórakoztatóiparban.

Most csak egyetlen bánata van. A karantén ideje alatt a 48 éves híresség felszedett néhány plusz kilót. Loredana ezt az időszakot Cellino San Marcóban töltötte, ahol Carrisinek birtoka van.

„Keményen kell dolgoznom, hogy megszabaduljak az elmúlt évben felszedett hat kilótól. Az erdőben tett séták nem bizonyultak elégnek.” – mondta Lecciso.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek