Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Saját és a mentorok kedvenc dalaival léptek színpadra az X-Faktor döntősei, azaz Muri Enikő, Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Tarány Tamás. Ők négyen maradtak ugyanis a 12-ből.

Az X-Faktor 9. élő showjában felejthetetlen produkciókat nyújtott a még bent maradt négy versenyző, de egynek ma is mennie kell.

Íme a ma esti produkciók:

Kocsis Tibor – Legyen ünnep
Tarány Tamás – Crying
Muri Enikő – Because Of You
Baricz Gergő – Apám hitte
Kocsis Tibor – Just the Way You Are
Muri Enikő – Kockahas
Baricz Gergő – Hard To Handle
Tarány Tamás – Lehetnék én is

A versenyzők fellépése után érkezett a közös produkció, a mentoráltak a Vidéki Sanzon dallal léptek közösen színpadra, majd érkezett az Anti Fitness Club és Pásztor Anna adta elő a Marron 5 slágerét, a Moves Like a Jagger-t. Egy kis szünet után érkezett Szabó Ádám, akit a Csillag Születik adásából ismerhettünk meg és aki ma este is bebizonyította mennyire szépen tud játszani.

Ördög Nóri bejelentette a tovább jutott versenyzőket. Elsőként Baricz Gergő nevét kiáltotta, így ma este neki nem kellett párbajoznia. Kocsis Tibornak is bizalmat szavaztak a nézők, így Muri Enikő és Tarány Tamás párbajozott.

A párbajt Tarány Tamás indította Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című dalával, majd érkezett Muri Enikő Christina Aguilera The Voice Within című dalával.

Tarány Tamás – Elfelejtett dal

Muri Enikő – The Voice Within

A mentorok megint nem tudtak dönteni, így ismét borítékbontásra került sor. A nézők szavazatai alapján pedig Tarány Tamás esett ki az X-Faktorból.

Te kit küldtél volna haza? Szerinte ki volt jobb?