Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nagyszerűre sikeredett az X-Faktor második szériájának első élő adása, amelyben mind a 12 döntős megmutatta tehetségét és rátermettségét a zenei példaképek estélyén.

A mentorok és mentoráltjaik is mindent megtettek azért, hogy a legjobbat kihozzák magukból.

Ma este nekem a legjobban Baricz Gergő és Muri Enikő tetszett, legkevésbé az Ikrek, ahányszor meglátom őket a Summer Sisters jut eszembe róluk, nem tudom ti hogy vagytok vele.

A 12 egyéni produkció után a srácok és csajok közös produkciója következett, majd érkezett a tavalyi X-Faktor győztes, Vastag Csaba, aki Szállj című dalával lépett ismét színpadra.

A nézők szavazatai alapján a legkevesebb szavazatot Gyurcsík Tibor és a Rocktenors kapta. A párbajt a Rocktenors kezdte, a Queen “Show Must Go On” dalával, majd érkezett Gyurcsík Tibor a Black II Black “Mindentől távol” című dalával. A párbajt egyértelműen Tibor nyerte számomra, ezzel a dallal kellett volna először is fellépnie.

A mentorok nem tudtak dönteni arról, hogy ki menjen haza, így Ördög Nórinak borítékot kellett bontania, a nézők pedig Gyurcsík Tibort küldték haza.

Én nagy hiányosságnak vettem ma este, hogy egyetlen magyar dal sem szerepelt a versenyzők repertoárjában, kivéve természetesen Gyurcsík Tibor előadása a párbajban, viszont én sokkal több magyar dalt el tudtam volna viselni. :(

Ti kit küldtetek volna haza?