KezdőlapZeneAlbumokThe Twilight Saga: Eclipse Original Motion Picture Soundtrack (Deluxe)

The Twilight Saga: Eclipse Original Motion Picture Soundtrack (Deluxe)

-

Az Alkonyat/Twilight őrület folytatódik! A nagysikerű vámpírtörténet harmadik része ugyan csak július elején kerül a mozikba, de a filmzene albumot már június 4-től megvásárolhatják a rajongók.

Hirdetés

Egy kis Alkonyat történelem: A 2008 novemberében megjelent “TWILIGHT – ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK” filmzene 2 és fél millió példányban kelt el az Egyesült Államokban és további 1.4 millió darab lelt gazdára a világ többi részén. A megjelenés hetében első helyen volt a Billboard 200 chart-on.  A “THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON—ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK” megismételte ezt a bravúrt 2009 októberében, 1.1 millió fogyott belőle az Egyesült Államokban, és további 1 millió világszerte. Mindkét filmzene a mai napig fent van a Billboard 200-on. Ezekkel az eladási adatokkal a Twilight filmzene albumok történelmet írtak, és íme a legfontosabb tudnivalók a THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE-ről:

A filmzenén olyan dalok találhatók, melyek egytől-egyig szerepelnek a filmben. A bevezető kislemez: a Muse vadonatúj dala a “Neutron Star Collision (Love is Forever)”, amely csak ezen az albumon található.

Hirdetés

A Muse-on kívül új, korábban még meg nem jelent dalokkal szerepel a lemezen a Metric, a The Dead Weather, a Vampire Weekend, Cee Lo Green, a The Bravery, Beck a Bat For Lashes-zel, a Florence + The Machine és további meglepetés sztárok.

A filmzene albumhoz kiemelt BRAVO kampány kapcsolódik.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek