KezdőlapZeneAlbumokFebruár 6-án érkezik a One Direction "Up All Night" című albuma!

Február 6-án érkezik a One Direction „Up All Night” című albuma!

-

Hónapok óta tartó lázas várakozás és évtizedek óta nem látott hisztéria előzi meg a One Direction debütáló albumának megjelenését, mely 2012. február 6-án „Up All Night” címmel kerül a magyar boltok polcaira a Sony Music/Syco gondozásában.

Hirdetés

Harry, Zayn, Niall, Liam és Louis az elmúlt 8 hónapot stúdióban töltötték vadonatúj dalaik rögzítésével. A zenei anyagot olyan világhírű közreműködők segítségével tökéletesítették, mint Red One (Lady GaGa, Jennifer Lopez), Steve Robson (Take That, Leona Lewis), Brian Rawling (Enrique Iglesias, Cher), Richard Biff Stannard (Spice Girls, Kylie Minogue) vagy éppen Rami & Carl Falk (Britney Spears, Pink, Nicole Scherzinger).

Az album egyik kiemelkedő slágere a (november 13-án megjelent) „Gotta Be You” című dal, amely egy érzelmes és szívhez szóló ballada buja vonósokkal, szárnyaló fantáziával és feledhetetlen dallamokkal. A himnusz-jellegű „One Thing” című nóta is slágergyanús; a „More Than This” című dal pedig egy gyönyörű és dallamos alkotás, melyben a srácok hangja még erősebb, mint eddig valaha. A minden kétséget kizáróan listavezető „What Makes You Beautiful” című első rádiós slágert pedig máris követi a „Tell Me A Lie” című szerzemény pulzáló pop/rock hangzása.

Hirdetés

A McFly együttesből ismert Tom Fletcher írta a srácoknak az „I Want” című újdonságot, mely hatalmas sikert aratott a One Direction telt házas brit turnéján.

Egy különleges „Yearbook Edition” verzió is megjelenik az albumból, melyen a rajongók legnagyobb örömére 2 bónusz track is helyet kap, köztük az Ed Sheeran által írt „Moments” című dal. A csomagnak része még egy, a banda személyes fotóiból összeállított exkluzív könyvecske is, valamint számos interjú, rajongói kép és matrica, melyek mind megtalálhatóak lesznek a különleges kiadványban.

A One Direction debütáló dala, a „What Makes You Beautiful” a megjelenés után 15 perccel már vezette az iTunes brit listáját, ráadásul 2011-ben ezt a dalt töltötték le a legtöbben a megjelenés hetében: 153 995 letöltéssel tartja a rekordot! A banda második könyve, a Dare to Dream szintén villámsebességgel érte el az első pozíciót.

Az „Up All Night” című album brit megjelenését követően az Egyesült Királyságban fantasztikus sikert aratott (2011 legnagyobb első heti eladásait produkálta a debütáló albumok között 138.000 példánnyal), így a One Direction 2011 decemberében és 2012 januárjában Anglia és Írország színpadain népszerűsíti debütáló korongját élő koncertek sorozatával. A jegyek minden helyszínre mindössze néhány óra alatt keltek el, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a One Direction-mánia egyre jobban terjed!

Dallista:

Standard változat:
1. WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL
2. GOTTA BE YOU (2012 US Version)
3. ONE THING
4. MORE THAN THIS
5. UP ALL NIGHT
6. I WISH
7. TELL ME A LIE
8. TAKEN
9. I WANT
10. EVERYTHING ABOUT YOU
11. SAME MISTAKES
12. SAVE YOU TONIGHT
13. STOLE MY HEART

Limited Deluxe Edition (Yearbook) változat:
standard változat +
14. STAND UP
15. MOMENTS

What Makes You Beautiful videoklip:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek