Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tegnaptól Magyarországon is kapható a várva-várt “THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1” filmzene. A filmet november 17-től vetítik a hazai mozik.

A filmzene-albumon olyan előadók dalai hallhatók, mint a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes – és a napokban 2 MTV EMA díjat is bezsebelő – Bruno Mars, Christina Perri, a The Joy Formidable, a The Belle Brigade, az Iron & Wine, Theophilus London, és Mia Maestro (aki szerepel a filmben is, mint Carmen Denali).

Az elsőként bemutatott dal, Bruno Mars “It Will Rain”-je a rádiós játszási listákon már nagyon szépen szerepel, ám a klip csak ma kerül bemutatásra az MTV-n. A lemez más dalaihoz azonban már elkészültek a kisfilmek, melyek itt találhatók:

Christina Perri: A Thousand Years

Iron & Wine: Flightless Bird, American Mouth (Wedding Version)

The Belle Brigade: I Didn’t Mean It (lyrics video)

A Twilight-saga első részének zenéje 2008. novemberében jelent meg, és első helyen nyitott a Billboard 200 listán. A második rész zenéje, a “THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON – ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK” megismételte ezt a bravúrt 2009-ben. Az eddig megjelent 3 Twilight filmzene összesen több mint 7.5 millió példányban kelt el világszerte.

A sorozat negyedik epizódja 2 részben lett megfilmesítve, az utolsó részre jövő év novemberig várniuk kell még a rajongóknak. A rendező mindkét esetben az Oscar-díjas Bill Condon , a főszereplők pedig továbbra is Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner. A The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 megvilágítja a milliók által kedvelt romantikus regényben végigkövethető, lenyűgöző szerelmi történet titkait és rejtélyeit.

A mozgalmas, modern vámpírtörténetből készült – azóta kasszasikerré vált – filmek első része, a Twilight 2008. nov. 1-én, a második rész, a The Twilight Saga: New Moon 2009. november 20-án, a The Twilight Saga: Eclipse pedig 2010. június 30-án került a mozikba.

A lemez megjelenése alkalmából jövő hét szombatra – 2011. november 19-re – egy exkluzív eseményt is tervez a hazai kiadó, a Magneoton, melyről további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

“THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”

1. “Endtapes” – The Joy Formidable
2. “Love Will Take You” – Angus & Julia Stone
3. “It Will Rain” – Bruno Mars
4. “Turning Page” – Sleeping At Last
5. “From Now On” – The Features
6. “A Thousand Years” – Christina Perri
7. “Neighbors” – Theophilus London
8. “I Didn’t Mean It” – The Belle Brigade
9. “Sister Rosetta” (2011 Version) – Noisettes
10. “Northern Lights” – Cider Sky
11. “Flightless Bird, American Mouth” (Wedding Version) –Iron & Wine
12. “Requiem On Water” – Imperial Mammoth
13. “Cold” – Aqualung & Lucy Schwartz
14. “Llovera” – Mia Maestro
15. “Love Death Birth” – Carter Burwell

Bonus Tracks (featured on Deluxe Version):

16. “Like A Drug” – Hard-Fi
17. “Turning Page” (Instrumental) – Sleeping At Last
18. “Eclipse (All Yours)” – Kevin Teasley
19. “It Will Rain” (Video) – Bruno Mars