KezdőlapZeneAlbumokAz AC/DC 17 orszgban debütált #1 pozícióban az új "AC/DC LIVE AT...

Az AC/DC 17 orszgban debütált #1 pozícióban az új „AC/DC LIVE AT RIVER PLATE” DVD-vel!

-

Az “AC/DC Live At River Plate”, a nélkülözhetetlen élő koncert DVD, mely az AC/DC masszív Black Ice elnevezésű világkörüli turnéját dokumentálja, 17 országban nyitott a #1 pozícióban a DVD eladási listákon, köztük Amerikában, Nagy Britanniában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Ausztráliában, Argentínában, Kanadában, Írországban, Belgiumban, Svédországban, Új Zélandon, Ausztriában, Chilében, Finnországban, Olaszországban és Magyarországon is.

Hirdetés

A DVD már platinalemez Argentínában és Brazíliában. Az AC/DC hasonló sikereket produkált legutóbbi stúdió albumuk, a Black Ice megjelenésekor, amely 31 országban dominált világszerte az albumeladási listákon megjelenésének hetében.

Az AC/DC Live At River Plate koncertfilmet Buenos Airesben, HD minőségben forgatták 2009 decemberében, 32 kamerával, mely látványos módon örökíti meg a rock kiválóságának, az AC/DC-nek az elképesztő élő fellépését. Az AC/DC Live At River Plate világpremierje nemrég, május 6-án este volt a londoni HMV Hammersmith Apollo vetítővásznán, melyen az egész zenekar is részt vett, több híresség kíséretében (lásd a csatolt interjút).

Hirdetés

A David Mallet által rendezett és Rocky Oldham produceri munkájának köszönhető AC/DC Live At River Plate koncertfilmen 19 AC/DC dal hallható és DVD-n, BluRay-en és exkluzív pólóval kiegészített limitált collector’s edition változatban vásárolható meg. A koncertfilmen kívül a lemezen található egy bónusz anyag is „The Fan, The Roadie, The Guitar Tech & The Meat” címmel, melyben egy interjút láthatunk az AC/DC tagjaival, a koncertért felelős csapattal és rajongókkal a koncert izgalma közepette, Buenos Aires városában.

Az AC/DC Live At River Plate dallistája:

1. Rock N Roll Train
2. Hell Ain’t A Bad Place To Be
3. Back In Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Shot Down In Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot To Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. You Shook Me All Night Long
15. T.N.T.
16. Whole Lotta Rosie
17. Let There Be Rock
18. Highway To Hell
19. For Those About To Rock (We Salute You)

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek