KezdőlapZeneDalokMegjelent Rácz Gergő és Burai Krisztián legújabb közös dala, a Tükör

Megjelent Rácz Gergő és Burai Krisztián legújabb közös dala, a Tükör

-

Rácz Gergő legújabb, Tükör című dalának visualizer verziója a napokban jelent meg a YouTube-on. De az énekes a Tükör mellett több dalt is megjelentetett az elmúlt hetekben új albumáról, amelynek bemutatója július 4-én lesz a KOBUCI Kertben.

Rácz Gergő ezúttal ismét Burai Krisztiánnal dolgozott együtt, és a dal lényegében egy párbeszéd, amit a saját tükörképével folytat.

Hirdetés

„A készülő albumon a dalok tartalma árnyaltabb, sötétebb, mint az eddigiek. Nem mondanám, hogy szomorúak, inkább igazak: olyan dolgokról szólnak, amelyek foglalkoztatnak és megérintenek. A dalaim sikere szerintem az őszinteségében és a szókimondásában rejlik. Fontosnak tartom, hogy adjak egyfajta pluszt magamból, hogy az emberek tudjanak kapcsolódni” – nyilatkozta az énekes az albummal kapcsolatban még korábban a Petőfi rádiónak.

Rácz Gergő dalait általában a nyers őszinteség és szókimondás jellemzi, és ez ezúttal sincs másként.

Hirdetés

„Ments meg önmagamtól kérlek. Nincs gyógymód, sem ellenméreg rám. Oly sok sokszor álmatlan az éjszakám. Mond, miért vagyok önmagam gyilkos ellensége? Miért is hajózom ellenszélbe’, talán a pokol lesz az én hazám” – hangzik el többek között a dalban.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek