KezdőlapHírekShakira azt mondja, a boldogságot luxusnak tartja, és nincs meggyőződve arról, hogy...

Shakira azt mondja, a boldogságot luxusnak tartja, és nincs meggyőződve arról, hogy ez mindenkinek járna

-

Shakira a Billboard-nak adott interjújában mesélt a Gerard Piquével való szakítása utáni életéről, és őszintén vallott arról, milyen nehézségekkel néz szembe egyedülálló anyaként, miközben a zenei karrierjében sikereket ér el.

Arra a kérdésre azonban, hogy boldog-e, az énekesnő azt válaszolta: nem hiszi, hogy a boldogság mindenki számára elérhető lenne.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy zenei karrierje újraéledt, a 46 éves énekesnő nehezen tudott válaszolni, amikor arról kérdezték, hogy jelenleg boldog-e.

„Ez egy nagyon rövid kérdés egy nagyon hosszú válasszal. Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak emberek egy kiválasztott csoportjának van fenntartva, és én jelenleg nem mondhatom, hogy a klub tagja vagyok” – nyilatkozta a sztár, aki nem rég adta ki legújabb dalát, amit itt lehet meghallgatni.

Hirdetés

A hónap elején az énekesnő megkapta a Video Vanguard Awardot a 2023-as MTV Video Music Awards díjátadó ünnepségén, és ezzel ő lett az első dél-amerikai művész, aki kiérdemelte ezt a kitüntetést.

Emellett az E Online szerint a közelgő 2023-as Latin Grammy-díj top jelöltjei között is szerepel.

Bár Shakira elismeri, hogy sikerült kifejeznie az érzéseit a zenéjében, és eközben számos Guinness-rekordot megdöntött, hozzáteszi, hogy semmi sem kárpótolhatja azért a fájdalomért, amit a családja szétesése okozott.

„Természetesen tovább kell lépnem és folytatnom kell a gyerekeim kedvéért, ez a legnagyobb motivációm. De a legnagyobb álmom, a platinalemezek és Grammy díjak gyűjtésén túl, az volt, hogy a fiaimat az apjukkal együtt neveljem fel. Hogy legyőzzük az akadályokat és együtt öregedjünk meg. Tudom, hogy ez most már nem adatik meg nekem” – mondta az énekesnő.

De minden fájdalom és csalódás ellenére, Shakira hisz abban, hogy továbbra is lesznek jó dolgok az életében, amikre támaszkodhat: „A zeném új lendületre kapott, és azt hiszem, az élet így kompenzál. Az egyik végén levonsz, a másikon pedig hozzáadsz. Ez tiszta matematika. A kilencedik életemben majd megmondom, hogy mi a végösszeg” – mondta Shakira az interjúban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek