KezdőlapZeneVideóklipekShakira bemutatta legújabb dalát: kétséged se legyen afelől, hogy ez lesz az...

Shakira bemutatta legújabb dalát: kétséged se legyen afelől, hogy ez lesz az ősz legnagyobb slágere

-

Új dallal és videóklippel jelentkezik Shakira, ami egész biztosan hatalmas népszerűséget ölel majd fel, hiszen a témája is sokakat érinthet: a rossz főnökök ellen emel szót az énekesnő.

A mexikói Fuerza Regida-val készített közös dalt és klipet a kolumbiai származású Shakira, aki a dalban a rossz főnökök ellen emel szót, és megvédi a munkásosztályt.

Hirdetés

Az énekesnő és a Fuerza Regida frontembere, Jesús Ortiz Paz arról énekelnek a dalban, hogy rossz főnökük van, aki nem fizet jól, belefáradtak a munkájukba, és ki akarnak lépni, hogy a saját lábukra álljanak.

A dal az „El Jefe”, azaz „A főnök” címet kapta.

Hirdetés

A Jora Frantzis által rendezett és Miamiban forgatott videóban Shakira megmutatja jellegzetes táncmozdulatait, a jelenetek között az énekesnő egy lovon lovagol gyönyörű vörös ruhában.

A rajongók már most imádják a dalt, nagyon sokan azonosulnak vele, a YouTube kommentszekcióját elárasztották a hozzászólások.

„Ezzel a dallal azonosulunk mindazokkal a bérmunkásokkal, akik kényszerűségből, hogy hazahozzák a szent élelmet, elviselik a rossz bánásmódot, a megkülönböztetést, a megaláztatást a patriarchátus részéről, amely éhbért fizet nekünk. Köszönjük Shakira, egyedülálló vagy és továbbra is sikert aratsz” – írta valaki spanyolul a dal alá.

„Egy napja jelent meg ez a gyöngyszem, és már vagy 50-szer lejátszottam. Shakira a társadalmi elítélés témáját választotta, jelen esetben a munkabérrel való visszaélések témáját, és mindent beleadott, egy istennő, imádom őt!” – tette hozzá egy másik.

„SHAKIRA zenei változatosságot és minőséget kínál, nem könnyű alkalmazkodni egy másik zenei műfajhoz, időbe telik alkalmazkodni és asszimilálni egy bizonyos kultúrát, Shakira mindig sikerrel jár. Ahogy a mondás tartja: A VÁLTOZÁSBAN VAN A GYÖNYÖRŰSÉG, és milyen kiváltság, hogy élvezhetjük a szabadságot, hogy különböző zenei műfajokat hallhatunk egyetlen előadóban. A világ lehetne egyszínű, szerencsére nem az” – fűzte hozzá egy harmadik hozzászóló.

Nektek hogy tetszik Sharika új dala?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek