KezdőlapTVSztárban sztár"Az egyik legnagyobb kincs vagy" - Schoblocher Barbara születésnapján Ariana Grandéként varázsolta...

„Az egyik legnagyobb kincs vagy” – Schoblocher Barbara születésnapján Ariana Grandéként varázsolta el a Sztárban sztár zsűrijét

-

Schoblocher Barbara a Sztárban sztár produkciója előtt vallotta be, sosem érezte magát szépnek, így nehéz azonosulnia Ariana Grande-val, ugyanis ő egy teljesen más típusú nőnek tartja magát.

Fergeteges produkcióval lepte meg a Sztárban sztár zsűrijét és közönségét Schoblocher Barbara, aki Ariana Grande bőrébe bújt, annak ellenére, hogy nagyon távol áll tőle az énekesnő stílusa.

Hirdetés

„Egy gyönyörű nő vagy… Én sem vagyok nagy Ariana Grande rajongó, ettől függetlenül volt már egyszer-kétszer a sztárban sztár korszakában Ariana Grandé és senki sem adta el olyan tökéletesen, mint te” – értékelte Barbara produkcióját Tóth Andi.

„Annyira jól énekelsz és annyira nem te vagy, és ezt tökéletes hoztad” – mondta Papp Szabi.

Hirdetés

„Barbi neked egy Barbie babát kellett utánozni és ezen ezt egy Aretha Franklin hangon kellett megcsinálnod… Boldog születésnapot kívánok neked” – mondta Lékai-Kiss Ramóna. „A kisfiam első szerelme te vagy, nem készültem az anyós szerepre, de vasárnap várlak egy ebédre”.

„Ki kell hogy mondjuk, az egyik legnagyobb kincs vagy itt a Sztárban sztárban” – mondta Marics Peti Barbara produkciója után.

A zsűri egyszerre kiabálta be a 10 pontot, így Schoblocher Barbara a maximális pontszámot kapta a zsűritől.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek