KezdőlapTVSztárban sztárGubik Petra olyant énekelt a Sztárban sztár döntőjében, hogy csak úgy kapkodtuk...

Gubik Petra olyant énekelt a Sztárban sztár döntőjében, hogy csak úgy kapkodtuk a levegőt

-

Gubik Petra számára hatalmas ugrás volt a Sztárban sztár, a színésznő megtanult bízni magában. Utolsó produkciójában Siaként lépett a színpadra.

A Chandelier című dallal lépett színpadra Gubik Petra a Sztárban sztár döntőjében, a produkcióját jelnyelven is tolmácsolták. Marics Peti kapkodta a levegőt, a zsűri pedig állva tapsolt a színésznőnek.

Hirdetés

„Nekem azért tetszett ez a legjobban, mert azt láttam, hogy elengedted Petrát teljesen és végig láttam a koncentrációt” – mondta Tóth Andi.

„Ez azért elképesztő ez a dal, mert ebben a dalban minden benne van, amit egy énekesnek a zeneiskolában tanítanak. Te egy olyan zseniális énekesnő vagy, hogy az elképesztő” – fogalmazta meg Kökény Attila.

Hirdetés

„Sia egy olyan előadó, aki nem is akarja, hogy az arca látszódjon, és ez is azt jelenti, hogy egy külön dimenziót nyit a hangjával, nálad ez tökéletesen megvolt” – mondta Marics Peti.

„Szerintem itt most mindent ledobtál magadról, ami teher volt. Megszűnt létezni a színpadon Petra, csodálatos élmény volt” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

Nektek hogy tetszett Petra egyéni produkciója?

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek