KezdőlapTVSztárban sztárGubik Petra lett a Sztárban Sztár győztese

Gubik Petra lett a Sztárban Sztár győztese

-

Április 9-én került sor a Sztárban sztár döntőjére, négy versenyző mérettette meg énektudását. A versenyzők előtt egy duettprodukcióval álltak színpadra, majd egy utolsó egyéni produkció következett.

Vasárnap este kiderült, hogy ki lett az ország legsokoldalúbb énekesnője, a Sztárban sztár döntőjében négy énekes állt színpadra. Gubik Petra, Oláh Ibolya és Schoblocher Barbara mellett Valkusz Milán jutott a döntőbe.

Hirdetés

Első körben a versenyzők egy duettprodukcióban mutatták meg tudásukat. Gubik Petra Takáts Tamás oldalán Keresztes Ildikóként énekelt; Oláh Ibolya Charlie-vá alakul át és Király Lindával lép színpadra; Schoblocher Barbara egy dal erejéig Bódi Guszti párja lesz, Bódi Margó bőrébe bújva; míg Valkusz Milán Curtis-ként rappel majd T. Danny oldalán.

Gubik Petra elképesztő ívet írt le a Sztárban sztárban

Az egyéni produkciókban Gubik Petra Siaként énekelt hatalmasat, Oláh Ibolya Tina Turnerként énekelte le a csillagokat az égről, míg Schoblocher Barbara Celine Dion slágerével aratott elképesztő sikert.

Hirdetés

A nézők szavazatai alapján Valkusz Milán kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett a győztes kihirdetése előtt távozni a műsorból. Ennek a Valmar énekese kifejezetten örült, hiszen azt szerette volna, hogy egy lány nyerje idén a Sztárban sztárt.

A harmadik helyezésen Oláh Ibolya végzett, így Gubik Petra és Schoblocher Barbara között dőlt el ki nyerte a Sztárban sztár döntőjét.

A nézők szavazatai alapján végül Gubik Petra lett Magyarország legsokoldalúbb énekesnője.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek