KezdőlapTVSztárban sztárBalhé a Sztárban Sztár döntőjében: Oláh Ibolya félbeszakította Kökény Attilát

Balhé a Sztárban Sztár döntőjében: Oláh Ibolya félbeszakította Kökény Attilát

-

Vasárnap este tartották a Sztárban sztár 9. évadának döntőjét, amit Gubik Petra nyert, miután a nézők őt tartották az ország legsokoldalúbb énekesnőjének. Az est bővelkedett fordulatokban, Oláh Ibolya egyik értékelőjében Kökény Attila szavába vágott, és mondta el véleményét.

A Megasztár egykori énekesnője épp befejezte egyéni produkcióját, Tina Turnerként lépett színpadra, amikor az értékelőben nem értett egyet Kökény Attila eszmefuttatásával, közbevágott, amikor a Sztárban sztár zsűritagja egy kérdést tette fel: mégpedig, hogy miért nem láthatjuk az énekesnőt gyakrabban színpadon.

Hirdetés

„Bennem is az az egy fogalmazódott meg, hogy téged miért nem látlak minden nap valahol? Miért nem hallok rólad? Az az őstehetség, az a hang, az az adottság, amid van…” – kezdte Kökény Attila a mondandóját, ám az Oláh Ibolya közbeszólt.

Balhé a Sztárban Sztár döntőjében: Oláh Ibolya félbeszakította Kökény Attilát
Fotó: TV2

„Azt gondolom, hogy attól valaki nem lesz több és jobb, hogy minden nap szerepel a médiában és a sajtóban…” – mondta Oláh Ibolya, de Kökény Attila közbe szólt.

Hirdetés

„Én nem erre gondoltam…” – kezdte a zsűritag, de Ibolya ismét átvette a szót.

„Befejezném, befejezném… Én nagyon aktív vagyok egyébként, de sokkal jobban tudok úgy aktív lenni, ha nem mászkálnak mindig körülöttem” – jelentette ki markánsan a Sztárban sztár későbbi harmadik helyezettje.

Balhé a Sztárban Sztár döntőjében: Oláh Ibolya félbeszakította Kökény Attilát
Fotó: TV2

„Én nem erre gondoltam, én nagyon szeretnélek koncerten látni, hallani. Van? Akkor légy szíves tudasd velem, hogy ott tudjak ülni az első sorban. Sajnos azt a világot éljük, hogy az internetes portálok nélkül nem tudjuk, hogy ki, hogy koncertezik” – vette vissza a szót Kökény Attila.

Itt nézheted vissza Oláh Ibolya produkcióját:

Itt pedig a zsűri értékelését:

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek