KezdőlapHírekWill Smith nyilvánosan is bocsánatot kért - ezt írta Chris Rocknak, miután...

Will Smith nyilvánosan is bocsánatot kért – ezt írta Chris Rocknak, miután felpofozta

-

Vasárnap adták át a 95. Oscar-díjakat, de az esemény nem a nyertesekről marad emlékezetes, hanem arról, hogy Will Smith megpofozta kollégáját, Chris Rockot, aki viccelődni mert felesége kopaszságán.

Botrány az Oscaron: Will Smith a színpadon pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát

Pofon csattant a 95. Oscar-díjátadon, Chris Rock komikus épp a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt viccelődött Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán, ami annyira nem tetszett az amerikai színésznek, hogy felszaladt a színpadra és lekent egy jókora pofont a humoristának, aki döbbenten állt a világ szeme előtt.

Ezután Will Smith visszasétált a helyére és hangosan azt kiabálta, többé soha ne vegye a szájára felesége nevét. Később a színész elnyerte a legjobb színésznek járó díjat a Richard király című filmben nyújtott alakításáért, a köszönőbeszédében el is sírta magát.

Will Smith egy jókora pofont adott kollégájának

Will Smith most nyilvánosan is bocsánatot kért Chris Rocktól, amiért elvesztette a fejét és megpofozta. Az Instagramon hétfő délután közzétett bejegyzésében Smith “elfogadhatatlannak és megbocsáthatatlannak” nevezte a viselkedését.

“A rovásomra elkövetett viccek a munka részei, de a Jada egészségi állapotával kapcsolatos vicc túl sok volt nekem, és érzelmileg reagáltam” – írta. “Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Túllőttem a célon, és tévedtem. Zavarban vagyok, és a tetteim nem azt az embert mutatták, aki lenni szeretnék. Az erőszaknak nincs helye a szeretet és a kedvesség világában”.

Will smith később sírva kért elnézést az incidens miatt

Will Smith hozzátette a posztjában, hogy “az erőszak minden formája mérgező és romboló”.

Bejegyzésében bocsánatkérést is mellékelt “az Akadémiának, a show producereinek, a résztvevőknek és mindenkinek, aki világszerte nézte”, valamint a teniszcsillagok, Venus és Serena Williams családjának és azoknak, akik részt vesznek a filmben, amelyért vasárnap elnyerte a legjobb színésznek járó díjat.

“Mélységesen sajnálom, hogy a viselkedésem beárnyékolta ezt az egyébként mindannyiunk számára gyönyörű utazást” – írta. “Én egy folyamatban lévő munka vagyok.”

Színes

Hírek