KezdőlapHírekBotrány az Oscaron: Will Smith a színpadon pofozta fel a feleségét gyalázó...

Botrány az Oscaron: Will Smith a színpadon pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát

-

Valószínűleg ilyen még sosem történt az Oscar-díjátadó történetében, Will smith ugyanis élő adásban ütötte meg kollégáját, amiért az poénkodott felesége egészségügyi állapotán.

Botrány az Oscaron: Will Smith a színpadon pofozta fel a feleségét gyalázó humoristát

Olyan történt a 2022-ben átadott Oscar-díjak gáláján, amiről valószínűleg még évek múltán is beszélni fognak. Chris Rock komikus épp a legjobb dokumentumfilm kategória felkonfja előtt mondott vicceseket a színpadon, amikor rátért Will Smith feleségének, Jada Pinkett Smithnek a kopaszságára, a poén pedig nagyon rosszul sült el.

Chris Rock szerint a színésznő annyira kopasz, hogy eljátszhatná a G.I. Jane második részének főszerepét. A poén hallatán Will Smith annyira kiakadt, hogy felment a színpadra és lekent egy hatalmasat a humoristának.

Bár sokan azt hihették, hogy az egész megrendezett jelenet volt, ám erről szó sincs, ezt bizonyítja az is, hogy Chris Rock szóhoz sem jutott a jelenet után, annyira ledöbbent.

Will Smith az eset után visszatért a székébe és a kamerák kereszttüzében annyit mondott: “Többé ne vedd a kib***ott szádra a feleségem nevét!”

Az adásszünetben Denzel Washington, Tyler Perry, valamint a színész PR-osa is megpróbálta lecsillapítani Will Smithet, akinek könnybe lábadt a szeme az eset után.

Jade Pinkett Smith már többször is beszélt arról, hogy egészségügyi problémái miatt nem nő a haja, az incidens után megfagyott a levegő az Oscar-díjátadón.

Színes

Hírek