KezdőlapSzínesA 15 éves lánynak az volt az álma, hogy André Rieu-val álljon...

A 15 éves lánynak az volt az álma, hogy André Rieu-val álljon egy színpadon: angyali hangjával mindenkit megigézett!

-

A 15 éves Emma Kok legnagyobb álma, hogy énekesnő lesz, és jó úton halad efelé, miután figyelemre méltó tartásról és lenyűgöző énekhangról tett tanúbizonyságot, miközben André Rieu előtt énekelt egy koncerten.

Emma színpadra lépése előtt André Rieu elmondta, hogy Emma egy „ritka, de szörnyű betegségben szenved – a gyomra megbénult”, ami azt jelenti, hogy nem tud enni, és egy közvetlenül a gyomrába vezető csövön keresztül étkezik.

Hirdetés

Emma a nehézségek ellenére is elszántan követi az álmait, a kislánynak valóban gyönyörű hangja van. Ez az egyedülálló hang teljes mértékben megmutatkozott Emma előadásában, amikor Barbara Pravi „Voilà” című dalát adta elő, valósággal elkápráztatta a jelen lévő közönséget.

Emma produkcióját 2 hónap alatt 23 millióan nézték meg a YouTube-on!

Hirdetés

Annak ellenére, hogy Emma még középiskolás, ritka kecsességről tesz tanúbizonyságot a színpadon, és úgy énekel, mint egy első osztályú profi.

Van valami abban a nyers érzelemben és őszinteségben, amit Emma belevisz az előadásaiba, ami nagy reakciót vált ki a hallgatókból.

A „Voilà” című dal is kiváló választás arra, hogy megmutassa jelentős énekesi képességeit. A poprajongók talán ismerik a dalt, mint Franciaország 2021-es eurovíziós dalversenyre való belépőjét, ahol második helyezést ért el.

Emma nem először nyeri el a közönség szívét a nagyszínpadon, hiszen 2021-ben 12 évesen megnyerte a The Voice Kids Hollandia című műsort. A vak meghallgatáson Demi Lovato „Warrior” című dalát adta elő, és mind a négy széket megfordította.

Emmának nagy ambíciói vannak, és nem csak énekesnőként. Amikor megnyerte az SBS TV Ministars című műsorát, a 25.000 eurós nyereményéből létrehozta a Gastrostars Alapítványt, egy jótékonysági szervezetet, amely a gyomorbénulásra hívja fel a figyelmet, amivel 10 éves korában diagnosztizálták.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek