Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Blikk információ szerint Fekete Dávid nemcsak feleségét, ikerfiainak édesanyját rángatta be százmilliós adósságba, hanem a saját édesanyját is.

A lap információi szerint Dávid édesanyjának el kellett adnia a házát, hogy a fia által felhalmozott hatalmas adósságból egy részt törleszteni tudjon. Az asszony jelenleg albérletben kénytelen élni.

“Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze, annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt. Hát milyen ember az ilyen? Szegény asszony segíteni akart neki, amire ráment az otthona. Idős fejjel most albérletben kell élnie a takaros ház helyett, amelyért egész életében dolgozott” – mesélte a Blikknek Dávid egyik károsultja, ám a lap megkeresésére sem az énekes, sem ügyvédje, sem az édesanyja nem reagált a hírre.

“Igen, Klára már egy társasházban lakik, igazából egy panelben, mert Dávidnak adta a pénzt, aki persze, elherdálta” – mondta a lapnak egy családtag, aki úgy tudja, az énekes hol az anyjánál, hol a féltestvérénél húzza meg magát.

A Megasztárból megismert énekes március elején közölte Facebook-oldalán, hogy szakít feleségével, mert az más férfi mellett keresi a boldogságát. Később kiderült, hogy a történet, amit felvázolt egyáltalán nem igaz, sőt, a sikeres vállalkozása is hatalmas bukás lett, több százmillióval tartozik ügyfeleinek, többeket megkárosított.

“Több évvel ezelőtt egy nagyon komoly problémába kerültem. Volt egy nagyon komoly vállalkozásom, ahol több százmillió forintot kicsaltak tőlem, átvertek, becsaptak vele” – állította akkor az énekes, ám az utóbbi hetekben sorra szólaltak meg a károsultjai.

Úgy tudni, hogy Fekete Dávid a gyerekei életében sem vesz igazán részt, bár korábban egy Facebook-bejegyzésben esedezett bocsánatért.