Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Múlt héten robbant a hír, hogy elválik ikrei anyjától Fekete Dávid énekes.

Teljesen felfordult Fekete Dávid élete az elmúlt hetekben. A Megasztár egykori énekese múlt héten jelentette be, hogy elválik feleségétől, aki szerinte más férfi oldalán keresi a boldogságot. A Mokkában viszont beismerte, hogy mindketten megcsalták egymást.

A közösségi oldalán megjelent bejegyzéshez szép számmal érkeztek levelek, többek között anyósa is szót emelt, szerinte a férfi betegesen féltékeny. Mint később kiderült a kapcsolat megromlásához vezetett, hogy az énekes vállalkozása is tönkrement.

Az énekes most egy újabb bejegyzést tett közzé, egy imával jelentkezik, amiben hálát adott minden jóért az életében, és bocsánatért esedezik Istennek, azokért a dolgokért, amiket tett.

„Már csak egy valakinek tartozom egy vallomással és egy kéréssel! És az a valaki Te vagy, Uram! Gyermekkorom óta megadtál nekem mindent, amit csak kértem Tőled! Te voltál a barátom, a segítőm, a támogatóm és a belső hangom is egyben. Nem ismertem a szívemben nagyobb csodát nálad. Ott voltál, amikor megszülettem, amikor valami bántott, amikor valami nem sikerült, amikor valamire szükségem volt.

Nem kellett mást tennem, csak kérnem tőled és Te megadtad. Az első robogómért, az első baratnőmért, és hosszú évekig minden este csak kértem és kértem tőled, alázattal és gyermeteg szeretettel, hogy pl. hadd juthassak el a Megasztár színpadára, és onnan mindaddig, amíg Te megengeded. Vele egy időben nem volt más kérésem, csak az, hogy hadd legyen egy szép, szőke hajú feleségem, akivel büszkén mehetek jobbra-balra az élet útján.

Hát, megadtad az ország egyik legszebbjét. Majd, amikor sok huza-vona utan, hibát hibára halmoztam, Te akkor is ott voltál és akkor is megbocsájtottál. Kértem tőled egy újrakezdést és egy olyan valakit, egy olyan szerelmet, akivel végre a hibáim után, újragondolva, a szemébe nézve újra láthattam a családképemet. Majd kértem, hogy hadd láthassam meg uram, hadd tapasztalhassam meg, milyen lehet apának lenni.

Engem is nevelőapa nevelt, kaptam hozzá egy kedves, pici kislányt, aki a nevelt lányom lehetett. Ezt is megadtad. Aztán újra kértem tőled, Uram! Egy kereskedést, mert úgy éreztem, ez a rész kimaradt az éneklés mellett az életemből, hiszen gyermekkoromban, a zenélesen kívűl, erre vágytam úgy igazán. Ezt is megadtad.

Elmehettem Amerika egyik legnagyobb óceánjáró hajójára énekelni, hogy megtapasztalhassam, milyen is Los Angeles, San Diego, San Francisco, Mexicó partjain zenélni és átélni ilyen helyzeteket is. Eljuthattam New Yorkba, a Seychelle-szigetekre és olyan helyekre, amikről addig csak álmodni mertem. Majd már csak két kéréssel mertem hozzád fordulni. Uram, kérlek, hadd legyen saját gyermekem is.

Hosszabb ideig próbáltam, és amikor úgy igazán mélyről kértem, nem csak egyet, kettőt is adtál. Uram, mára már csak 1 kéréssel szeretnék hozzád fordulni: A kérés nem lenne más, csak hogy kérlek, bocsáss meg mindazért, amivel megbántottalak, amivel másokat megbántottam, és mindazt a dolgot, dolgokat, amiben hibáztam és amivel szégyent hoztam rád.

Sajnálom! Kérlek, bocsáss meg Nekem! Köszönöm a kegyelmed és a jóságod! Jézus Nevében, Ámen!

Fekete Dávid” – írta Facebook-oldalán az énekes.