Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fekete Dávid közösségi oldalán jelentette be: elválik feleségétől, mert az elhagyta egy másik férfiért.

Szomorú hangvételű bejegyzést tett közzé a 2008-as Megasztár egyik énekese, Fekete Dávid közösségi oldalán. Az énekes elválik feleségétől, mert az lelépett egy másik férfival. Fekete Dávid tavaly büszkén jelentette be, hogy megszülettek ikerfiai, a pár még egy kislányt nevelt.

Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám kerűlt ez a súly is. Tudom, tudom… ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent – írta Fekete Dávid bejegyzésében.

Fekete Dávidnak ez volt a második házassága, első felesége Cserpers Laura énekesnő volt. Második feleségével 2019 nyarán mondták ki a boldogító igent.