Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A napokban robbant a hír, hogy Fekete Dávid elválik feleségétől, Reginától, mert állítása szerint a nő már más férfi oldalán keresi a boldogságot.

A Megasztár egykori énekese közösségi oldalán írt kétségbeesett bejegyzést, amiben feleségét azzal vádolta, hogy megcsalja őt, egy másik férfi oldalán keresi a boldogságát.

Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám kerűlt ez a súly is. Tudom, tudom… ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent – írta Fekete Dávid bejegyzésében.

Az énekes a Mokka vendége volt péntek reggel, ahol bevallotta mindketten megcsalták egymást feleségével. Az énekes azt is elárulta, nemrég tönkrement a vállalkozása, ami sok feszültséget okozott a családjában.

Röviddel azután, hogy Facebook üzenetében feleségét hibáztatta, a hozzászólások között megjelent Regina édesanyja is. A nő szerint Fekete Dávid a beteges féltékenységével tette tönkre a családját.

A Blikk megkereste Fekete Dávid 23 éves feleségét, Reginát is, aki elárulta, a Facebookról tudta meg, hogy válnak.

“Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt” – mondta a lapnak Regina, aki őszintén mesélte el, hogy hogyan ment tönkre a házassága.

“Amióta befuccsolt Dávid autókereskedése, egyre több volt a konfliktus közöttünk. Nem adta meg azt a kellő anyagi hátteret, amelyre egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna, a tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel, volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van. Az egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig” – mondta Regina, aki hozzátette, a férfi állandó féltékenysége is vitákat generált a kapcsolatukban.

“Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki” – mesélte a nő, hozzátette, mindketten követtek el hibákat, és mindkét részről volt megcsalás a kapcsolatukban.

Regina felkészült arra, hogy egyedül neveli fel a gyerekeit, most döbbent rá, hogy menthetetlen a házassága.