KezdőlapHírekMegszólalt Fekete Dávid anyósa: "A családodat te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel"

Megszólalt Fekete Dávid anyósa: „A családodat te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel”

-

Bombaként robban a hír, hogy Fekete Dávid elválik második feleségétől is, miután az egy másik férfinál keresi a boldogságot. Az ügyben most megszólal Fekete Dávid anyósa is.

Hirdetés

A Megasztár egykori énekese közösségi oldalán írt kétségbeesett hangvételű bejegyzést, amiben azzal vádolja feleségét, akivel 2019-ben keltek egybe, hogy egy másik férfi karjaiban keresi a boldogságot.

Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom, ki), most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem, tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. Részletekbe pedig nem nagyon szeretnék belemenni. Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám kerűlt ez a súly is. Tudom, tudom… ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent – írta Fekete Dávid bejegyzésében.

Hirdetés

A közösségi oldalára feltöltött bejegyzésnél hozzászólásban megszólalt a férfi anyósa is. A nő szerint Fekete Dávid tette tönkre a kapcsolatot a beteges féltékenységével.

„Sajnállak Téged!! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólást, akik NEM ismernek Téged valójában, csak a FEKETE Dávid-ot mint énekest!!!!
A kettő SAJNOS Nem ugyanaz!!!!
Az amit itt összehordtál, egy MEGKESEREDETT, REMÉNY VESZTETT EMBER KAPÁLÓDZÁSA!
Jó lenne ha az igazságot osztanád meg A NAGY NYILVÁNOSSÁGGAL, még mielőtt ezt MÁS teszi meg!!!!
És az Nem fog kímélni az igazság napvilágra kerül!
A CSALÁDOKAT PEDIG TE TESZED TÖNKRE A beteges féltékenységeddel, és a gyerekes észjárásoddal!
Jó lenne ha ezt a posztot törölnéd mert gyerekes gyáva dolog, ja és a Győri barátnődnél biztos vigaszra lesz!!
Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!!
Szállj MAGADBA és Ne HAZUDJ a rajongóidnak, akik hittek Benned!” – írta Regina édesanyja, aki hozzátette, lánya egyelőre nem kíván reagálni a bejegyzésre.

„A lányom nem alacsonyodik le erre a szintre, hogy kommentelje! De mi, szülők azért vagyunk, hogy kiálljunk mellette és az igazság mellett” – írta a nő édesanyja.

Fekete Dávid egyébként a ma reggeli Mokkában maga is elismerte, hogy félrelépett a házasságuk alatt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek