Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Váratlan hír járja be a hazai zeneipart, az X-Faktor egyetlen női mentora, Tóth Gabi nevet változtat. A Megasztár felfedezettje mostantól TOTOVA néven jelentkezik.

totova-hosszu-idok

A névváltozás összefüggésben van azzal, hogy jelentkezett A Dal-ba is, nagy tervei vannak, Magyarországot szeretné képviselni a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Hosszú idők zenéjét és szövegét Freddie Shuman (Molnár Tibor Attila) szerezte, de az énekesnő kinézetben, sminkben is megújul.

“Mindig is fontos volt nekem, hogy a magyar népi hagyományainkat, megőrizzük, életben tartsuk! Én most a zenémen keresztül szeretném vinni tovább azokat az autentikus elemeinket, amire nagyon is büszkének kell lennünk! Legyen az a világ bármely autentikus /népi szokásai, igenis ezeket őriznünk kell a szívünkben, és továbbadni! Ebben a rohanó világban, amiben egyre kisebbnek érzi magát sok ember, szeretném, hogy fellobbanjon az a bizonyos ősi láng bennünk, és erősen menetelhessünk az élet aranyútján! Röviden, tömören ez a mondanivalóm a dalban! A Dalban! Ugyanis méltó helyen debütál ez a projekt! Több év kihagyása után, jelentkeztem a Dal című műsorba! Bekerült a Hosszú Idők, a legjobb 30 dal közé!!! Januárban hallhattok, láthattok amint az eurovízios dalfesztiválra való kijutásért fogok versenyezni, 29 tehetséges előadóval, dallal! Elszánt vagyok, és erősebben hiszek ebben, mint bármikor az életemben, mert tudom, hogy megtaláltam magam, megvan amit nagyon rég kerestem! Képzeljétek el, végig az orrom előtt volt:) úgyhogy tessék nem túl messzire nézelődni, mert sokszor az orrunk előtt van amit keresünk! Köszönöm ezt a csodás fotót Zsolyomi Norbinak! Köszönöm Elekes Katának a csodás sminket, Flórián Katának a különleges ruhákat, és Sári Katának a hajkoronáimat! Köszönöm Beginek és Freddie Shumanek hogy hisztek bennem, a dalaimban, és hogy segítettetek megvalósítani a régóta dédelgetett álmomat! Drága Schiwim! Embertől nem tanultam annyit mint amennyit tőled! Mint a projektem managerének, köszönöm, hogy önzetlen odaadással segítesz, és hiszel bennem! Induljunk hát meg a Totova úton, mert érzem, hogy csodás dolgok várnak ránk! Köszönöm nektek, drága lelkek, hogy ennyien mellettem vagytok és követtek! Mindent megteszek, hogy méltó lehessek rá!” – írta Tóth Gabi Instagram oldalára.

Hallgassátok meg a dalt és ha tetszett osszátok meg a Facebookon.