Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy ausztráliai koncert keretén belül Avicii újabb sikerfelvételt adott elő a Stories című lemezéről. A dal címe Heaven, és a Coldplay vokalistájával, Chris Martin-nal folytatott közös munka eredménye. Bár a dalt még nem adták ki hivatalosan, az interneten máris terjed a koncertfelvétel, melyben élőben hallható a legújabb slágergyanús Avicii-szerzemény.

avicii-chris-martin

A Robbie Williams-szel készített The Days után a svéd DJ és producer még egy újdonságot oszt meg rajongóival. A Heaven című vadiúj szerzemény nagy valószínűséggel helyet kap a lemezlovas idén megjelenő Stories című második stúdióalbumán.

„Az új lemez az erőteljes dalok felé fog irányulni. Míg a True, a debütáló lemezem, egy próbálkozás volt az elektronikus zene dalokba való összecsomagolására.” – nyilatkozta Avicii, akinek eddig sikerült együtt dolgoznia olyan neves előadókkal és zeneművészekkel, mint Aloe Blacc (Wake Me Up), Salem Al Fakir (Hey Brother), Robbie Williams (The Days), Chris Martin (Heaven), Jon Bon Jovi vagy Billie Joe Amstrong.

Mivel az új dal hangminősége nem a legjobb, ígérjük, hogy azonnal cserélni fogjuk, mihelyt a tarsolyunkba kerül a hivatalos verzió! Addig is, play!

https://www.youtube.com/watch?v=71olIqiXot0