KezdőlapFilm11 izgalmas film, amelyet az első perctől az utolsóig lélegzetvisszafojtva fogsz megnézni!

11 izgalmas film, amelyet az első perctől az utolsóig lélegzetvisszafojtva fogsz megnézni!

-

A következő 11 filmben az a közös, hogy rendkívül izgalmasak, fordulatos a cselekményük, és ennek köszönhetően minden egyes percet úgy fogod végignézni, mintha tűkön ülnél.

Ezért ha valami izgalmasra vágysz, akkor az alábbi 11 alkotásban biztosan nem fogsz csalódni.

Hirdetés

1. Véres románc (2010)

Értékelés: 6,5/10

A film igaz történet alapján készült. Az egyik leggazdagabb new yorki ingatlanügynök leszármazottja beleszeret egy nem éppen gazdag lányba. A szerelmi kapcsolat kezdetben remekül alakul, mert a lány nem tud arról semmit, hogy a férfi pszichés betegségben szenved, mikor azonban erre rájön, nyomtalanul eltűnik.

Hirdetés

2. A tizenharmadik mese (2013)

Értékelés: 6,6/10

Vida egy híres író, aki felkéri Margaret Lea-t, hogy legyen az életrajzírója. Később Vida egy történetet kezd mesélni két iker kislányról, Adeline-ről és Emmeline-ről, és sokkoló titkokat tud meg a saját életéből, amelyekre egyáltalán nem számított.

3. Amnézia (2014)

Értékelés: 6,6/10

A film központi szereplője egy olyan nő, aki egy balesetben elvesztette az emlékezetét. Minden reggel egy idegen házban, egy idegen férfi mellett ébred fel, és közben azt képzeli magáról, hogy 20 éves, mikor igazából 40. A nagy kérdés az, hogy vajon rájön arra, hogy ki is ő valójában?

4. A vizsga (2009)

Értékelés: 7,1/10

Egy nagyvállalat versenyvizsgát hirdet egy megüresedett állásra. Összesen 8 jelentkezőnek sikerül bejutnia az utolsó körbe. Természetesen mindegyikőjük győzni akar, ami miatt pszichés nyomás nehezedik mindegyik jelentkezőre. Rendkívül izgalmas és tanulságos film.

5. Életeken át (2004)

Értékelés: 7,2/10

A film egy sorozatgyilkos életét mutatja be. A helyi rendőrség is belekeveredik Illeana Scott FBI ügynök által vezetett nyomozásba, ami során kiderül, hogy a sorozatgyilkos előszeretettel éli tovább áldozatai életét, használja a bankkártyájukat, az otthonaikban lakik és még az adójukat is kifizeti.

6. Transz (2013)

Értékelés: 7,2/10

Simon, egy aukciósház alkalmazottja részt vesz egy Goya festmény ellopásában, de ehhez szövetségre kell lépnie egy bűnbandával, és az ügyet bonyolítja, hogy a rablás során beüti a fejét, így teljesen megfeledkezik arról, hogy hová is rejtette el a rengeteg pénzt érő műkincset.

7. Álmatlanság (2002)

Értékelés: 7,4/10

Egy alaszkai kisváros lakói rettegésben élnek, mikor kiderül, hogy meggyilkoltak egy 17 éves lányt. Los Angelesből érkeznek nyomozók, hogy kivizsgálják az ügyet. Dormer nyomozó kezdetben úgy véli, hogy egyszerű ügyről van szó, de egyszer csak váratlan fordulat következik be.

8. Törés (2007)

Értékelés: 7,7/10

A történet mondhatni banálisan indul: a férj rájön, hogy a felesége megcsalja, ezért meg akarja ölni a nőt, tökéletes tervet eszelve ki. Mikor a rendőrök belépnek a házba, a férj a fegyverét a lelőtt asszonynak szegezve áll, és nem is tagadja tettét. A nyomozó ekkor jön rá, hogy a nő az ő szeretője volt, és innentől kezdve megindul a két férfi között a harc.

9. Szemfényvesztők (2013)

Értékelés: 7,7/10

A legzseniálisabb illuzionista csapat annyira népszerű, hogy minden este arénákat tudnak emberekkel megtölteni, de ezzel párhuzamosan hihetetlen rablásokat is képesek elkövetni. A rendőrség tehetetlen, mert nem hisznek a mágiában.

https://www.youtube.com/watch?v=F983K9pFk9s

10. Wicker Park (2004)

Értékelés: 7,9/10

Matthew beleszeret Lisába, aki váratlanul eltűnik. Két év múlva Matthew rábukkan a lányra, aki egy étterembe dolgozik, de közben megismerkedik egy ugyancsak Lisa névre hallgató lánnyal, aki lehet, hogy fényt derít a titokzatos esetre.

11. Senki többet (2013)

Értékelés: 8/10

Az öreg Virgil Oldman egy neves aukciósház vezetője. A férfi otthoni széfjében jó pár híres és értékes festményt tartogat, de egy nap felbukkan egy titokzatos nő, aki arra kéri, hogy mérje fel a szülői hagyaték vagyonát, amely immár az ő tulajdonába került…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek