Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Right Here, Right Now a címe annak a dalnak, mellyel Giorgio Moroder és Kylie Minogue azt kívánja bizonyítani, hogy a dance zenének nincs életkora. 74 Is The New 24 címmel új albumot ad ki Moroder, melyről ez a felvétel is származik.

kylie-mingoue

„A dance zenét hidegen hagyja az, hogy melyik földrészen élsz. Azt sem nézi, hogy milyen barátaid vannak. És egyáltalán nem érdekli, hogy mennyi pénzed van, illetve 74 vagy 24 éves vagy… mert a 74 az új 24” – nyilatkozta Giorgio Moroder a Creators Project-nek adott interjújában.

A dance műfaj veteránjának számító Moroder a Daft Punk-kal közösen készített dalával szerepelt legutóbb a zenei toplistákban, melyet a Random Access Memories című albumára énekeltek fel. Most pedig újabb lemezpremierre készül, miután közel 30 éven át szüneteltette karrierjét.

Az olasz producer, dalszerkesztő és DJ, Giorgio Moroder 74 éves korában adja ki a szuggesztív címmel ellátott albumát, melynek elkészítésében olyan neves előadók segédkeztek, mint Sia, Kylie Minogue, Britney Spears, Charli XCX és Mikky Ekko. Bár a premier dátuma még ismeretlen, a türelmetlenek számára tökéletes ízelítő a Right Here, Right Now, melyet Moroder Patrick Jordan-nel, Karen Poole-lal és David Etherington-nel közösen szerzett.