KezdőlapTVThe VoiceSiker és bukás a Voice-ban

Siker és bukás a Voice-ban

-

A negyedik Meghallgatással dübörög tovább a Voice a TV2-n. Az adásban ismét igazi tehetségek váltották egymást, a Mesterek pedig nem ismernek kegyelmet, csak a legjobbak maradhatnak.

Hirdetés

Elsőként Fenyő Fruzsina jazzénekesnő, a színész Fenyő Iván húga lépett a színpadra, szándékosan nem hozta magával bátyját, nem akarta, hogy esetleg emiatt figyeljenek rá. Bár hangszíne különleges és karakteres volt, a Mesterek nem fordultak meg és így nem is jutott tovább.

A zene az élete Burai Krisztiánnak, a Voice második fellépőjének. Hat évesen már Michael Jackson imitátor volt és manapság ismert előadóknak ír dalokat. A Mesterek megdöbbentek, hogy Krisztián a saját dalát hozta. Mező Misi fordul meg elsőnek, de ő Caramelt választja. „Azt éreztem, mint ha magam lettem volna konnektorba bedugva és feltöltöttél, amellett, hogy fantasztikusan énekelsz.” – lelkesedett Caramel.

Hirdetés

A következő négy énekes nem ütötte meg azt a szintet, hogy a Mesterek megforduljanak. Következőként érkezett Pap Attila biztonsági őr, aki annyira izgult, hogy az elején elrontotta a dalt, aztán újra nekivágott. Az utolsó pillanatban Somló megnyomja a továbbjutást jelentő gombot. A többiek nem. „Nem akarok nyerni, csak ismert lenni.” mondja magáról Attila.

Utána Kriszta Réka Piroska következett: Réka nagyváradi titkárnő, éjszakánként bárénekesként dolgozik. Nagyon zárkózott lány, és neki biztonságot jelent, hogy háttal ülnek a Mesterek. Először Misi fordult meg, majd Andi, Somló, végül Caramel. Réka döntése: Nekem férjre van szükségem, Somló Tamást választom!

Ezután Harót Balázs Caramel egykori vokalistája énekelt, rettegett tőle, hogy Caramel megismeri a hangját. Az utolsó pillanatban pont Caramel fordul meg. Ezzel megmenekül Balázs. A Mester egyébként nem ismerte meg a hangját.

Az eddigi legidősebb énekes, az 56 éves Hoffer György után Balázs Olivér: hangtechnikus következik. Az egész testét tetoválások borítják, de ennek ellenére egy lírai, romantikus dalt adott elő.Először Misi, majd Somló fordult meg. „ Ha Somlót választod, Tamásnak csináltatnia kell egy tetoválást”– poénkodik Misi. Olivér Somlót választja. Jöhet a tetkó!

Kőhegyi Dávid visszahúzódó tehetség. Csak Malek Andi fordul meg a produkcióra. Dávid zokogva hagyja el a színpadot. Gyöngyösi Tamás „ Egy lángoló személyiség vagyok!”– kijelentéssel veti magát a versenybe. Misi „Tetszik a hangod!” kiáltással fordult meg. Majd Caramel és Somló is megnyomja a gombot. Misi zsarolja: „ Ha nem engem választasz, Magyarországon beszüntetem a szeszesital fogyasztást!. „Olyan nincs, hogy ne legyen alkohol, én Misit választom!” – dönt könnyedén az énekes.

A következő próbálkozó Pálos Zsuzsi, aki a PaDöDő vokalistája volt több évig. Régi zenekari tagok izgulnak érte a backstage-ben. Zsuzsinak nem volt elég a több évtizedes rutin, egy Mester sem fordul meg. Az utolsó fellépő Fehér Adrienn, aki 20 éve énekel. Malek Andreával is többször fellépett már. Cserháti Zsuzsa azt mondta rá: „Előttem az utódom.” Testvérei Fehér Balázs (Carbonfools) és Fehér Gábor (Singer Street) is ismert énekesek. Hangjával elvarázsolta a Mestereket és Mező Misi csapatában folytatja a versenyt.

A Voice komoly meglepetéseket tartogat a jövő héten is. Siker és bukás, kiesés és továbbjutás, igazi feszültség lesz az ötödik Meghallgatáson.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek