KezdőlapTVThe VoiceSzeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

Szeptember 2-án indul a The Voice az RTL-en

-

A világ egyik legsikeresebb tehetségkutatója megérkezett az RTL-re! A The Voice ikonikus székeit hamarosan elfoglalják a coachok: Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel.

Szeptember 2-án, szombat este 20 órakor elstartol a The Voice Magyarország. Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel pedig elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a Válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a Párbaj és a Kiütés után az Élő showba.

Hirdetés

A Válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. Ennek köszönhetően már a válogató adások alatt hatalmas izgalmak várnak a versenyzőkre és a coachokra is, akiknek egy-egy énekesért komoly küzdelmet kell majd vívniuk.

Hirdetés

Az biztosra vehető, hogy mind a négy coach hatalmas lelkesedéssel és lehengerlő érvelésekkel küzd majd a versenyzőiért. Az pedig, hogy a versenyző kit választ, a szemünk előtt dőlhet el, hiszen az éppen aktuális érzések és a coachok érvelései befolyásolhatják a tehetségeket. A műsor különlegessége, hogy a versenyzők már az első fordulótól élő zenei kísérettel adják elő produkcióikat.

A Válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat.

The Voice Magyarország szeptember 2-től szombat esténként, 20 órától az RTL-en. Az adások az RTL+ felületén visszanézhetőek.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek