KezdőlapTVThe Voice„Olyan, mint a Kökény Attila” - a 34 éves, nyolc gyermekes édesapa...

„Olyan, mint a Kökény Attila” – a 34 éves, nyolc gyermekes édesapa lenyűgözte a The Voice coachait

-

A 34 éves Váradi Róbert Márió már három évesen zongorázott, 10 évesen pedig csatlakozott édesapja zenekarához, a Váradi Roma Caféhoz. A nyolc gyermekes édesapa levette a lábáról a The Voice coachait.

Váradi Róbert Márió, becenevén Olasz, 18 éve él együtt a feleségével, 8 közös gyerekük van, és olyan szerelmes a zenébe, akárcsak a családjába.

Hirdetés

Olasz egy Máté Péter dallal lépett színpadra, a „Mondd miért szeretsz Te mást” című nótával pedig leénekelte a csillagokat is az égről.

„Olyan, mint a Kökény Attila” – értékelte háttal ülve Miklósa Erika Olasz hangját, amit Curtis szinte rögtön felismert, így elsőként nyomta meg a sorsfordító gombot.

Hirdetés

„Dupla szaltót csináltam a székben. Én ezt úgy imádom, ez egy áramütés volt” – mondta Trokán Nóri.

„Nagyon szépen énekeltél, ha akarnék sem tudnék rosszat mondani erre a produkcióra” – mondta Manuel, aki azért nem fordult meg, mert nem tudta volna elképzelni az énekessel való közös produkciót, azonban elismerte, hogy profin énekelt.

A The Voice coachai mindent megtettek, hogy elnyerjék Olasz kegyeit, végül a Váradi Roma Café énekese Curtist választotta mentoraként.

Fotó: RTL

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek