Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új díszletben folytatódott a Voice. A Párbaj adásokban, a Voice Arénájában egy ringben csaptak össze az énekesek.

Hatalmas csaták és nehéz döntések – erről szólt a péntek esti adás. A következő hetekben a Mestereknek meg kell felezniük a csapatokat: énekeseik egymás ellen párbajoznak, és csak a mezőny fele juthat tovább. A döntést minden esetben a párosok saját Mestere hozza meg, a többiek csak véleményezhetnek. A választás néha szinte lehetetlen, ez mindenkit nagyon megvisel. Mező Misi kivonult, Malek Andrea sírt. Somlót és Caramelt is próbára tette, hogy saját tanítványaiknak kellett búcsút mondaniuk.

Az első páros Caramel csapatából került ki. Karai Anna és Bokor Marianna Pink: Sober című dalát adták elő hihetetlen lendülettel. A frizurák párharca is volt ez, vagányságban is felvette a versenyt egymással a két lány. „Ez k*a jó, tarkómig jött a libabőr!” – reagál Caramel. Malek Andi szerint Marianna a jobb, Somló szerint inkább Anna. Mező Misinek Marianna tetszik jobban. Caramel végül Annát viszi tovább.

Malek Andrea énekesei következnek. Schwartz Dávid és Abodi-Nagy Blanka. Katona Klári: Ne sírj! című dalát éneklik nagyon szívbemarkolóan. Dávid hangja szinte szárnyal. Minden Mester szerint Dávid volt most jobb. Andi Dávidot viszi tovább.

Somló Tamás Tanítványai lépnek a szorítóba. Kriszta Réka Piroska és Balázs Olivér énekli Lisa Stansfield és Barry White – All Around the World című örökzöldjét. Az összebújós szám felemásra sikeredik, mert Réka fél a testi közelségtől. Most Rékának sikerült jobban az éneklés, ezt minden Mester így látja. Somló is őt választja.

Caramel jó érzékkel párosítja össze Solt Kaludiát és a vietnámi származású Nguyen Anh Quan-t, izgalmas duett kerekedik Lykke Li: I Follow Rivers című számából. Ők a Voice alatt nagyon jó barátok lettek és ez érződik is a produkciójukon. Caramel: „Mindketten kísérletezők vagytok!” Megoszlik a Mesterek véleménye. Malek Andi szerint Klaudia a jobb, Mező Misinek Quan tetszett, Somló Klaudiára szavazna. Caramel Quant választja. Mikor megöleli Klaudiát azt mondja neki: „Ne haragudj, választanom kellett!”

Veres Mónika és Fehér Adrienn Mező Misi csapatából lép a ringbe. Adrienn a felkészülés alatt végig Taiwanon volt egy énekversenyen, amit meg is nyert, de így komoly hátrányba került a Voice-ban. Külön próbáltak és csak a felvétel napján találkoztak. Két nagyon képzett, erős hang és két nagyon erős személyiség verseng a szorítóban. Csak úgy dübörög Aretha Franklin: Think című száma. Caramel Nikát választaná, Somló nem tud dönteni, Malek Andreának Fehér Adrienn tetszik jobban. Misi Nikát viszi tovább. Ezen később röviden vitatkoznak is Andival.

A Voice eddigi legdrámaibb pillanatai következnek ezután. Az alig látó Agárdi Szilvia és Pál Dénes szerelmes duettje. Mező Misi kegyetlen döntése alapján egymással kell versenyezniük. Nick Cave és Kylie Minogue – Where the Wild Roses Grow című melankólikus dala egészen mélyre megy. A próbák alatt az alig látó 17 éves Szilvi nagyon közel került Déneshez. Daluk alatt az egész stúdió sír. A Mesterek képtelenek dönteni. Misi nem bírja a feszültséget, kivonul a stúdióból, arcán könnyek. „Azzal teszek jót, amivel rosszat teszek. Én nem akarlak még kitenni ennek az egésznek” – mondja és az alig látó Szilvit ejti ki a versenyből.

A jövő héten folytatódnak a Párbajok a Voice-ban. A Mesterek minden második tanítványuktól búcsút vesznek.