KezdőlapZeneAlbumokAdam Lambert - "Trespassing" - új digitális remix EP október 16-tól!

Adam Lambert – „Trespassing” – új digitális remix EP október 16-tól!

-

Adam Lambert bejelentette, hogy október 16-án jelenteti meg a „Trespassing EP” című digitális remix albumot a Sony Music / 19 Recordings / RCA Records gondozásában. A „Trespassing” Adam azonos című albumának 3. kislemeze. A kiadvány, melyre a Rolling Stone azt mondta, „egy olyan nagyszerű popalbum, amelyet csak remélni mertünk, hogy Adam Lambert készíteni fog” a Billboard Top 200 lista legelső helyén debütált.

Hirdetés

Az album címadó slágeréről – melynek társszerzője Lambert mellett a toplistás producer/rapper/dalszerző Pharrell Williams volt – a Billboard magazin a következőt jelentette meg: “startling, stomping, altogether tremendous (song), in which Lambert snarls ‘Wait ’til you get a load of me’ over a beat that Michael Jackson would have loved.”

A „Trespassing EP” remix album letölthető a digitális zeneáruházakból, valamint Adam magyar nyelven is elérhető hivatalos weboldalán: www.AdamOfficial.com/hu; azonban CD-lemezen kizárólag Adam hivatalos shopjában lesz kapható november 5-től. Azok a rajongók, akik előrendelik a kiadvány CD-változatát, a megjelenéskor megkapják a digitális verziót is.

Hirdetés

Lambert debütáló albuma, a „For Your Entertainment” közel 2 millió példányban kelt el világszerte. Lambertet a legjobb férfi pop vokál előadásért Grammy-díjra is jelölték 2010-ben a „Whataya Want From Me” című dallal. Idén nyáron Adam a Queen együttessel közösen lépett fel Európa és az Amerikai Egyesült Államok több helyszínén is azt követően, hogy az énekes és a legendás együttes az MTV European Music Awardson közös produkcióval kápráztatta el a rajongókat. Az eseményen a Queen átvehetett egy életműdíjat, a Lifetime Achievement Awardot is. A közelmúltban a kínai The Voice tehetségkutató verseny döntőjében lépett fel Lambert – 500 millió néző látta az előadását.

A „Trespassing EP” tracklistája:

Trespassing

01 Pharrell Radio Mix

02 Benny Benassi Remix

03 Zak Waters Radio Mix

04 vAnity mAchine Remix

Never Close Your Eyes

05 R3hab Remix

06 Mig & Mike Rizzo Radio Mix

Better Than I Know Myself

07 Robert Marvin & Shearer Remix

Pop That Lock

08 Johnny Labs Extended Mix

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek