Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Caramel, Somló Tamás, Mező Misi és Malek Andrea lesznek a TV2-n ősszel debütáló The Voice zsűritagjai.

A The Voice tehetségkutató hatalmas sikernek örvend a világon, szinte forradalmasította a tehetségkutatók piacát. A műsor lényege, hogy a tehetségeket a hangjuk alapján választják be a műsorba.

Ahogy külföldön, úgy a hazai változatban is az ország könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a Mesterek székébe. Egyetlen nőként a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő, Malek Andrea vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik. A művésznő mellett az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, valamint a sokak számára példakép Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel is szerepet vállal a műsorban. Egy igazi legendával, az elképesztően gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki a szuperprodukció Mestereinek köre.

Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője szerint a Voice Mesterei nyerő négyest alkotnak.

– Négy kiváló művész, négy izgalmas egyéniség, akik a könnyűzene különböző irányzatait képviselik. Kétség sem férhet hozzá, hogy saját területük emblematikus és hiteles képviselői. Bátran kijelenthetjük, hogy ők jelentik számunkra az álomzsűrit – mondta Ökrös Gergely.

A Voice énekverseny a legjobbak számára, ahol csak a hang számít. A műsor első, éles megmérettetésén a Mesterek nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik Mesternek tetszik az énekes hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul. Ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt.

A The Voice riportere Bányai Miklós lesz.