KezdőlapTVMegasztárRadics Gigi nyerte a Megasztár 6-ot

Radics Gigi nyerte a Megasztár 6-ot

-

Radics Gigi bár többször szerencsét próbált a Megasztárban, csak a Top 24-ig sikerült eljutnia, végül sikerült neki. Május 25-én, szombat este ő lett a 6. Megasztár a TV2 tehetségkutatójának történetében.

Hirdetés

A sorozatos kudarcok ellenére a céltudatos Mega-tehetség újra jelentkezett és már az első meghallgatáson lenyűgözte a zsűrit, aki továbbjutatta a következő fordulóba.

Giginek a Párbaj során az egykori versenytárssal Csonka Andreasszal kellett megküzdenie. Bár a zsűrinek nehéz dolga volt a döntésnél, végül Radics Gigit engedte tovább a döntőbe.

Hirdetés

A Salgótarján mellől érkező énekes a verseny során jó párszor csalt könnyeket a zsűri arcára produkciójával és zsebelte be az elismerő kritikákat. Az est sztárvendége az amerikai Flo Rida volt, aki két slágerét is előadta a Megasztár színpadán: Good Feeling és a Wild Ones.

Radics Gigi pár hónap alatt igazi Megasztárrá vált. Már a műsor kezdete előtt azt mondtam, hogy neki kell megnyerni az idei Megasztárt, és lám valóban ő nyerte.

Ma este nemcsak egy Megasztárt avattunk, hanem mindjárt kettőt. Radics Gigi mellett Szakos Andrea is győzelmet könyvelhetett el magának, hiszen ha nem is nyert egy ország ismerhette meg, ebből pedig hatalmas előnyt kovácsolt magának. Andi nagyon tehetséges, kitartó munkával szép karriert fog majd befutni.

Ti örültök, hogy Gigi nyerte a Megasztárt?

Nézd meg Radics Gigi összes videóját!

Nézd meg Szakos Andi összes videóját!

A ma esti produkciók:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek