Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2014-ben indulásának tizedik évfordulóját ünnepli minden idők egyik legsikeresebb énekes tehetségkutatója, a Megasztár. Március 15-től a csatorna Megasztár 10! címmel rendhagyó műsorral köszönti a legendás show-t, és emlékszik vissza a legszebb pillanatokra.

megasztar10

Különleges visszatekintő műsorral köszönti a tíz éves Megasztárt a TV2. A tehetségkutató 2004-ben indult és számos énekesnek adott bemutatkozási és kiugrási lehetőséget. Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdolna, Király Viktor, Tolvai Reni, Radics Gigi, Kökény Attila, Hien, Kállay-Saunders András, vagy éppen Gáspár Laci mára már megkerülhetetlen szereplői a magyar zenei életnek.

Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, számos teltházas koncertet, arany- és platinalemezeket, szakmai díjakat tudhatnak maguk mögött. Karrierjük és életük a nézők szeme láttára zajlott és zajlik a mai napig. A március 15-én induló kétórás műsorsorozat minden epizódja egy-egy évadot idéz meg. A nézők újra átélhetik a legmeghatározóbb pillanatokat, meghallgathatják a legszebb dalokat, mindezt megfűszerezve az adott évad szereplőivel készült friss beszélgetésekkel.

Megtudhatjuk, kinek milyen különleges, megható, vagy éppen mosolyfakasztó emlékei vannak a műsorral kapcsolatban, merre vitt az útja a Megasztár óta. A műsort Tilla vezeti, aki mind a hat szériában műsorvezetőként vett részt, ismeri a versenyzőket, a Megasztár-történelmet, a zsűritagokat és természetesen műsorvezető-társait. Március 15-én tehát kinyílik a Megasztár-napló és hat héten át újra átélhetjük a műsor tíz éves történetének legemlékezetesebb momentumait.

Megasztár 10! – március 15-től a TV2-n!