Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Március 15-én este indul a TV2-n a Megasztár10!, amelynek minden epizódjában egy-egy évadra tekinthetnek vissza a nézők. Az első adásban Gáspár Laci könnyekig hatódott, amikor visszajátszották neki vigaszágas produkcióját.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tíz éves évfordulójához érkezett a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb zenés tehetségkutatója, a Megasztár. A TV2 hat részes visszatekintő műsorral ünnepel, amelynek első része március 15-én, este hétkor látható a képernyőn. Ebben az epizódban az első évad top pillanatait láthatják a nézők.

A házigazda ezúttal is Tilla, aki a Megasztár mind a hat szériájában műsorvezetőként vett részt. A visszatekintő videók mellett a műsorvezető friss interjúkat készít az adott évad szereplőivel. Ezen az estén beszélgető partnerei az akkori zsűri tajgai: Bakáts Tibor, Pély Barna, Pierrot, Presser Gábor és Soma, valamint az első évad dobogósai: Gáspár Laci, Oláh Ibolya és a győztes, Tóth Vera.

A nézők újra megnézhetik a legemlékezetesebb előadásokat és megtudhatjuk, kinek milyen megható, vagy éppen mosolyfakasztó története van a műsorral kapcsolatban. A Megasztárhoz szinte minden közreműködőt különleges emlékek fűznek, Gáspár Laci például elsírta magát, amikor visszajátszották neki azt a produkciót, amivel vigaszágon végül bejutott a Top12-be.

Megasztár 10! – 1. rész – március 15-én este héttől a TV2-n!