Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Már csak négy produkció mutatkozhatott meg az RTL Klub tehetségkutatójában. Az hatodik élő showban a kiscsillagok kétszer léptek színpadra. Mindenki egy új és egy régi produkcióban mérettethette meg magát.

Meghallgattuk a versenyzők azon dalát, amellyel bejutottak az RTL Klub tehetségkutatójába. Múlt héten Plazmától búcsúztunk, ezen a héten ismét egy versenyző int búcsút az RTL Klub tehetségkutatójának. Jövő héten már kiderül, hogy ki nyeri a 2012-es Csillag Születiket.

Íme a Csillag Születik május 26-i produkciói:

Szabó Ádám és a Kávészünet nevű formáció is a Csillag Születikben tűnt fel először, most pedig összeálltak, hogy közösen adják elő Ady Endre Párizsban járt az ősz című versének megzenésített változatát. A négy döntős produkció együtt lépett színpadra. Az Egyetlen hang című dalt énekelte el a három énekes versenyző, a Quantum XXL tagjai pedig természetesen tánccal működtek közre az előadásban. Talán meglepő, de Fluornak sem mindig a partykon jár az esze. Mr. Mizu nagy örömmel szokott elmerülni az underground zene világában, így ismerkedett meg az Indigó utca zenészeivel, akikkel egy közös produkciót hoztak össze a mai estére.

A zsűri és a nézők szavazatai alapján Juhász Marci esett ki a Csillag Születikből. Jövő héten Szirota Jennifer, Mészáros János Elek és a Quantum XXL között dől el a nagy nyertes.

Nézd meg Juhász Marci összes videóját!

Erőss mezőny volt, mindenki szépen teljesített. Te kit küldtél volna haza?

Forrás: RTL Klub