KezdőlapZeneDíjátadókPixie Lott a sztárvendége a Viva Comet gálának

Pixie Lott a sztárvendége a Viva Comet gálának

-

Pixie Lott brit énekesnő, dalszerző, táncos lesz a külföldi sztárvendég a VIVA Comet hagyományos díjátadó gáláján június 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Hirdetés

A zenetelevízió az elmúlt évekhez hasonlóan 2012-ben is kiosztja díjait a magyar popzenei élet szereplőinek a közönség, illetve egy szakmai zsűri döntése alapján. Az elismeréseket öt kategóriában – az év énekesnője, az év énekese, az év új előadója, az év együttese, az év videója – lehet elnyerni, emellett ítélik oda a Magyar Könnyűzenéért Díjat – jelentették be a szervezők kedden a fővárosban tartott sajtótájékoztatón.

Íme a Viva Comet 2012-es jelöltjeinek listája

Hirdetés

Kategóriánként öt-öt jelölt van, a verseny kimenetele idén alapvetően az internetes szavazáson múlik, az év videójának kilétét azonban most is a VIVA szakmai zsűrije dönti el. A sajtótájékoztatón csupán a legalább egy évtizede tartó zenei pályafutással kiérdemelhető Magyar Könnyűzenéért Díj jelöltjei maradtak titokban, a zenetelevízió később jelenti be a nyertest. Tavaly Geszti Péter győzött, korábban az Edda, az R-Go, az Animal Cannibals, Ákos és a Neoton Família kapta meg ezt a díjat.

A 2012-es VIVA Comet gála június 14-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, a külföldi sztárvendég Pixie Lott brit énekesnő, dalszerző, táncos. A 21 éves előadónak már első kislemeze, a 2009-ben megjelent Mama Do vezette a brit listát, akárcsak a későbbi Boys and Girls és az All About Tonight.

A VIVA Comet díjait, az átlátszó üveggömböket Németországban, Magyarországon és Lengyelországban adják át minden évben; a magyar elismeréseket tizenkettedszer.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek