KezdőlapZeneDíjátadókVIVA Comet: megvannak a jelöltek

VIVA Comet: megvannak a jelöltek

-

Mások mellett Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire, Cserpes Laura, Fluor, a Children of Distance, Tóth Gabi, Radics Gigi, Hien, az Ivan & The Parazol, ByeAlex, valamint Király Viktor is jelölt a VIVA Comet díjra. Az ifjúsági és zenecsatorna elismeréseit a június 11-i gálán adják át a Papp László Budapest Sportarénában.

VIVA_Comet_selfie1

Hirdetés

A VIVA Comet díjait Németországban, Magyarországon és Lengyelországban adják át minden évben; a magyar elismeréseket tizennegyedszer.

A zöld-narancssárga üveggömböt ezúttal is öt kategóriában – legjobb férfi előadó, legjobb női előadó, legjobb együttes, legjobb új előadó és legjobb videoklip – osztják ki, emellett odaítélik a Magyar Könnyűzenéért Díjat is – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Hirdetés

A Comet-gömböket egy több hónapon át tartó online szavazás győztesei kapják meg. A voksolás csütörtökön kezdődött.

“Évről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg kedvező visszajelzést kaptunk, és hiszünk abban, hogy idén minden eddiginél látványosabb Comet-gálát rendezünk a magyar zenerajongóknak” – mondta Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

A VIVA Comet gála évek óta több ezer fiatalt vonz, a rendezvény a televízió csatorna képernyőjén élőben lesz látható.

Az idei VIVA Comet díj jelöltjei: a legjobb férfi előadók között Király Viktor, Kállay Saunders András, ByeAlex, BLR és Fluor, a legjobb női előadók sorában Hien, Cserpes Laura, Dér Heni, Tóth Gabi és Radics Gigi, a legjobb együttes kategóriában a Halott Pénz, a Children of Distance, a Punnany Massif, az Ivan & The Parazol és a Hősök, a legjobb új előadók között a New Level Empire, a DiazMentha, Bogi, a Bricklake And Sean Darin és Mohamed Fatima, a legjobb videoklip listán pedig Karányi (Celebrate Life), a Sonya (Kitchenfloor), ByeAlex (Nekemte), az Irie Maffia (Badest) és Düki (Turn Me On) szerepel.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek