KezdőlapZeneDíjátadókA Maroon 5 is fellép az MTV VMA-n

A Maroon 5 is fellép az MTV VMA-n

-

Augusztus 24-én Hollywood mellett rendezik meg az idei VMA gálát. Ariana Grande, Usher és a 5 Seconds of Summer után az MTV bejelentette a díjátadó újabb sztárfellépőjét. A világ egyik legnépszerűbb pop-rock zenekara, a Maroon 5 élőben adja majd elő legnagyobb slágereit és egy eddig színpadon sosem látott dallal is debütálnak a Video Music Awardson.

maroon5

Hirdetés

A Maroon 5 1995-ben alakult, Kara’s Flowers néven, Adam Levine-éknek azonban 6 évet várniuk kellett az áttörésre. 2001-ben nevet váltottak, a Maroon 5 pedig mostanra már beírta magát a zenetörténet nagyjai közé. A zenekar több mint 17 millió lemezt adott el világszerte, Grammy-díjat nyertek, 35 országban is arany vagy platinalemezesek lettek, négyszeres VMA jelöltek – 2004-ben el is hozták a díjat.

Különleges stílusukkal nem csupán a rajongókat nyerték meg maguknak, de a kritikusok is elismeréssel beszélnek az együttesről. Olyan világsikerek fűződnek hozzájuk, mint a Payphone vagy a Moves Like Jagger, amelyeket a magyar rádiók is előszeretettel játszottak. Friss slágerük a Maps, szeptemberben pedig érkezik a csapat új albuma a V. A Maroon 5 egy különleges, csak a Video Music Awards apropójából felhúzott látványos, óriási tribünön lép majd fel, ahol egy vadonatúj, eddig színpadon nem látott dalt mutatnak be.

Hirdetés

Míg a tavasz a filmeket díjazó Movie Awards miatt hívja fel a figyelmet a MTV-re, addig nyaranta a Video Music Awardson és a klipeken mindenki szeme. 2013-ban a VMA-t 10,1 millióan kísérték figyelemmel, a gála több mint 60 csatornán került levetítésre, köztük természetesen hazánkban is. Augusztus 24-én ismét a legnagyobb zenei sztárok vonulnak fel az MTV gáláján. Eddig a legtöbb jelölést Beyoncé zsebelte be, aki 8 kategóriában is esélyes. Szorosan mögötte azonban ott van Eminem és Iggy Azalea is 7-7 jelöléssel, de több kategóriában jelölték Ariana Grandét, Pharrel Williamst, Avicii-t és Pitbullt is. Az MTV nézői a www.vma.MTV.com oldalon szavazhatnak legnagyobb kedvenceikre.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek