KezdőlapTVMegasztárHatan a Megasztár döntőjében

Hatan a Megasztár döntőjében

-

Öröm, bánat, könnyek és nevetés – ezek jellemezték leginkább a Megasztár tegnapi párbaj adását. Hat versenyző búcsúzott, hatan pedig már az élő show-kra készülhetnek.

Hirdetés

A pénteki párbaj adásban kialakult a döntős mezőny fele. Négy fiú és két lány örülhetett a zsűri döntésének.

Az első párban Almási Gergő és Szűcs Ádám küzdöttek Falusi Mariannék kegyeiért. Bár előbbi énektechnikáját jobbnak találták az ítészek, mégis Ádám továbbjutására tették a voksukat, erősebbnek találva a színpadi jelenlétét. Ádám könnyek közt fogadta a döntést, örült, hiszen döntős, de örömét beárnyékolta az, hogy úgy érezte, nem nyújtott elég jó teljesítményt. A Kullai Timi, Nagy Renáta párharc okozta talán a legtöbb fejtörést a döntnököknek: a Proud Mary előadása után mindkét lány két-két szavazatot birtokolt. A zsűrinek ilyen esetben egy perc áll rendelkezésére, hogy kimondja a továbbjutó nevét. A döntésük alapján végül Kullai Timi mehetett tovább. Kettejük párharca azért is volt különösen szívszorító, mert a táborban jó barátnők lettek és nagyon nehéz volt egymás ellen énekelniük. A Réti Nóra-Kökény Pál páros produkciója hidegen hagyta Mester Tamást, míg Mariann szerint két kedves kölyök ugrándozott a színpadon. Kettejük közül végül a 17 éves Nóra örülhetett. Józsa Janka és Horváth István felkészülése nem zajlott felhőtlenül. Janka szerint István nem vette komolyan a feladatot, míg a fiút az zavarta, hogy nem bántja-e meg kedvesét, ha túlságosan beleéli magát a duettbe Jankával. Kettejük párharcából végül István került ki győztesen. Farkas Jenser Balázs és Thiago Bertoldi mintha nem is egy közös dalban, hanem külön-külön produkcióban vettek volna részt, nem sikerült az összhang a párbajban. Mester Tamás felrótta Thiago-nak, hogy úgy énekel, mintha szerelmes lenne a saját hangjába. Zsűritársaival teljes egyetértésben 4:0 arányban Balázsnak szavaztak bizalmat. Gerendás Dávid és Burgess Benjamin párharcának a végén a fiatalabb fiú, Benji örülhetett. Mariannt kivéve őt látták jobbnak a zsűritagok. A 16 éves srác annyira megörült a továbbjutásnak, hogy mindenkit egyesével megölelgetett.

Hirdetés

A jövő héten újra párbaj a Megasztárban, melynek végén kialakul a Top12 mezőnye, akik március 16-án az első élő döntőben küzdenek meg a nézők szavazatiért.

Nézd meg a Megasztár 6. produkcióit!

Farkas Jenser Balázs

Burgess Benjamin

Horváth István

Kullai Tímea

Réti Nóra

Szűcs Ádám

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek