Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két háromtagú csapat versenyzett egymással az RTL Klub celebbeket felsorakoztató műsorában. A Risztov Éva, Soma és Nádai Anikó alkotta társaság egy korábbi győzelmük miatt arról dönthetett, hogy a következő feladatban magukat segítik vagy az ellenfelet gyengítik.

Ám ebben a kérdésben nem értettek egyet az első pár músodpercben, Soma ezen pedig annyira felbosszankodott, hogy megpofozta Nádai Anikót.

“Soma, az anyám nem ütött meg az elmúlt 20 évben!” – mondta Nádai, aki köpni-nyelni nem tudott a sokktól.

“Nem tudom, mi történt. Lehet, hogy Somában elpattant valami, vagy náluk ez ilyen bevett szokás. Annyira hirtelen vágott pofán, hogy nem tudtam, hogy mit mondtam, amiért ezt kaptam” – idézte vissza a történteket Anikó.

Soma később egy magyarázkodással próbálta menteni a menthetőt.

“Anikó azért kapta azt a kis legyintést, mert Évával azonnal egyetértettünk. Összenéztünk és tudtuk, hogy persze, hogy egy Michelin-csillagos séfet fogunk behívni, és nem azzal foglalkozunk, hogy a másik csapatnak még nehezebb legyen. Erre Anikó közli, hogy adjuk a kis halat nekik és akkor azt éreztem, hogy hallgass el, annyit beszélsz, ez olyan csacsiság. Egy pillanatra elvesztettem a türelmem, de az nem is volt pofon, csak egy kis anyai legyintés.” – mondta Soma Mamagésa.