Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lányok figyelem, már nemcsak Amerikának, hanem nekünk is megvan a saját Justin Bieberünk: itt az új magyar tinisztár, MM! A tizennégy éves szívtipró igazi zenei géniusz, ugyanis bátyja, Frank a tinik egyik kedvenc bandájának, a BNF-nek a tagja, édesapja pedig nagyszerű dobos. A szakmai berkekben rendkívül ígéretesnek tartott kissrác bemutatkozó „Te vagy az a lány” című száma február 15-én debütál a VIVA Interaktívban, ahol magáról is sok mindent elárul majd az ifjú reménység.

MM, azaz Márton Máté. Jobb, ha mostantól megjegyezzük ezt a nevet, mert ő hazánk új tinisztárja, aki február 15-én mutatkozik be a VIVA Interaktívban. Az ifjú titán igazi zenész családból származik, édesapja dobol, ő maga nagyon jól gitározik, testvére, Frank pedig nem mellesleg a tinik elsőszámú kedvencének, a BNF-nek tagja. MM-nek bizonyosan nem kell messzire mennie csajozási tippekért, hiszen a BNF-es fiúkat szinte szétszedik a rajongók a koncerteken.

A pop és R’n’B vonalat képviselő magyar Justin Bieber holnap lesz az Interaktív vendége, ahol mesél magáról és megmutatja első dalából készült videoklipjét is. A kis szívtipró „Te vagy az a lány” című számához forgatott klipje egy hétig kizárólag csak a magyar zenecsatornán fut majd.

MM klippremier az Interaktívban:

Február 15. (kedd) – 15.00 órától

MEGOSZTÁS


17 HOZZÁSZÓLÁS

  1. OMG!!!!!! Mikor lesz mán olyan mint JB? (Sose)
    És elegem van már abból h mindig mindenki utánozza őt de az a baj h egyik se hasonlit rá és nem is fog…. mert BIEBER csak egy van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Én megmondom nektek őszintén, hogy Justin Bieberért sem vagyok oda, de van egy-két jó száma.. Számomra MM-is ilyen.. Vannak jó zenéik, de nem vagyok oda értük. :)

  3. szia nagyon tecika zenéd de igazhogy csa ma halotam elöször ja és szépis vagy nagyon szivesen járnák veled van barát nőd,,?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here