KezdőlapHírekWhoopi Goldberg 30 év után ismét felvette az apácajelmezt, hogy előadja a...

Whoopi Goldberg 30 év után ismét felvette az apácajelmezt, hogy előadja a film egyik ikonikus dalát

-

Whoopi Goldberg könnyek közt jelentette be, hogy készül az Apáca-show (Sister Act) harmadik része, miközben a stáb többi tagjával a második film 30. évfordulóját ünnepelték a The View című showműsorban.

„Az Apáca-show 3 már készül. A forgatókönyv megvan, és alig várom a napot, amikor azt mondhatom, hogy tartsatok velünk, mert zöld utat kaptunk” – mondta a színésznő, aki ismét apácaruhát öltött, hogy a stáb többi tagjával együtt előadja az „Oh Happy Day”-t, a film egyik legnagyobb sikerű dalát.

Hirdetés

A dalt a legapróbb részletekig úgy adták elő a színpadon, ahogy arra az 1993-as filmből is emlékezhetünk, és Whoopi Goldberg a tőle megszokott hitelességgel bújt Deloris Van Cartier, vagyis Mary Clarence nővér bőrébe.

Lauryn Hill, aki a filmben Rita Watson karakterét alakította, nem vett részt az évfordulós műsorban.

Hirdetés

A stáb tagjai láthatólag nagyon élvezték ezt az érzelmes viszontlátást, és hatalmas lelkesedéssel énekeltek együtt, de a nézőket is meghatotta a produkció, ahogy arról többen is beszámoltak a hozzászólásokban.

„Az egyik kedvenc filmem! Köszönöm, hogy összehoztátok ezt a találkozót. Sírok, mint egy kisgyerek, még mindig ugyanúgy megérint, mint amikor először láttam. Whoopi, hihetetlen vagy!” – írta egy rajongó.

„A hideg is kirázott, amikor néztem… Annyira érzelmes volt nézni és visszaemlékezni… Nagyon örülök, hogy látom a szereplőket” – tette hozzá egy másik néző.

A műsor a „Joyful Joyful” című dal előadásával ért véget Tanya Trotter vezetésével.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek