KezdőlapZeneVideóklipekImádják a rajongók Majka és Molnár Tamás közös dalát: elhozták a nyár...

Imádják a rajongók Majka és Molnár Tamás közös dalát: elhozták a nyár legnagyobb slágerét

-

A Világot cserélek című dal sikere után Majka és Molnár Tamás egy új közös dallal robbantja fel az állóvizet, elhozták az idei év legnagyobb slágerét.

A páros nem először dolgozik együtt, tavaly közösen adták ki a „Világot cserélek” című dalukat, ami hatalmas sikerrel szárnyalt, ám az az érzésünk, hogy a „Visszapillantó” még annál is nagyobb sikereket fog befutni.

Hirdetés

A „Visszapillantó” szövegéért Molnár Tamás felel, a szövegét a két énekes közösen írta, míg a dalra forgatott videót Czoller Bence rendezte.

A dal már most nagy siker a rajongók közében, számos pozitív hozzászólás érkezett a Youtube-on, mindenki a közös kollaborációt dicséri.

Hirdetés

„Molnár Tamás egy kivételesen tehetséges művész énekes. Majoros Péter egy igazi tehetség és inspiráció! Ő az élő példa arra, hogy kitartással és elszántsággal bármit el lehet érni az életben. Gratulálok neki az összes eddigi sikereihez és sok sikert kívánok a jövőben is!” – írta valaki a YouTube-on.

„Egy újabb remek dal, imádom Tamás a szövegeidet, mindig van olyan rész amit magaménak érezhetek. Jól szóltok Majkával újra, remélem még lesz folytatás” – tette hozzá egy másik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek