KezdőlapZeneDalok16 év szünet után megérkezett az új KFT-dal!

16 év szünet után megérkezett az új KFT-dal!

-

Közel két évtized kihagyás után új dallal jelentkezik a KFT – megjelent a „Te vagy az, aki kell” című slágergyanús újdonság, melyhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip.

Az együttes tagjai tizenhat év elteltével úgy érezték, hogy a koncertezés mellett mindannyiuknak hiányoznak új szerzemények. A hiányérzet 2023 őszén elhatározássá érett, és stúdióba vonult a KFT, hogy hat új dalt rögzítsenek: két szerzeményt Laár Andrástól, hármat Bornai Tibortól és egyet Márton Andrástól.

Hirdetés

A felvételek a Pannónia Stúdióban készültek Mohai György hangmérnökkel, a keverés Háry Péter (HolyHOLe stúdió) munkája. A teljes végeredmény az idén érkező „Még mit nem” című lemezen” lesz hallható.

Az 1981-ben alakult KFT folyamatosan járja az országot, koncertezik az eredeti felállásban. Idén a Budapesti Kongresszusi Központban mutattak be nagy sikerrel új műsort KFT Big Band címmel, amelyben fúvósokra áthangszerelve, ütőssel, vokalistákkal és más közreműködőkkel kiegészülve játszották a legismertebb slágereiket.

Hirdetés

A koncert különlegessége volt a zenekar gyerekeiből alakult A Te Apád, Az! együttes fellépése. Ezt megelőzően az utolsó stúdióalbum, a „Bábu visszavág” megjelenése óta eltelt években önálló koncertet adtak többek között a Magyar Zene Házában, az Operaházban, a MÜPA-ban, a Budapest Sportarénában, lemezbemutató sorozatot tartottak az A38 Hajón.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek